Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 22 Mesterdiplomák ban ben Egészségügy 2024

22 Mester Programok ban ben Egészségügy 2024

Áttekintés

Befejezése után a egyetemi diplomát, a diákok jelentkezhetnek a Professional Master program további karrier célok. Ez a tanmenetet úgy tervezték, hogy mind a szigorú oktatási és értékes munkatapasztalatot terén a hallgatói 's választás.

Mi a Professional Mester Health Studies? Az ilyen mértékű felkészíti a tanulókat a szakmák belül az egészségügy területén. Mint ilyen, számos tanfolyam általában szerepel a tantervben, az osztályokon a táplálkozással és testmozgással fiziológiai és lelki egészséghez. Amikor együtt, a tanfolyamok segítenek megteremteni értés alapján minden tanuló számára, amelyeknek aztán képesek alkalmazni a gyakorlati helyzetek munka közben munkahelyet vagy szakmai gyakorlat különböző egészséggel kapcsolatos szervezetek. Árnyékoló egészségügyi szakemberek a diákok egy esélyt, hogy felfedezzék a niche a területen, és még hálózat a diploma utáni elhelyezkedés karrierlehetőségek.

Talán a legnagyobb előnye, hogy figyelembe az ilyen mértékű az igen kifizetődő hatása a többiek 'él ez teszi lehetővé. A tudást és tapasztalatot szerzett ezen a tanmenetet diákok lehet menni a valódi hatása van az egészségre és az életminőségre ügyfeleik vagy betegek.

Minden iskola kínál szakmai Mester Health Studies lesz más kapcsolódó költségeket beiratkozási és regisztrációs. További részletes információk a program 's költsége lehet meghatározni kapcsolatba a felvételi iroda.

A Professional Mester Health Studies szolgálhat ugródeszkaként, hogy számos különböző pálya. Az egyik leggyakoribb alkalmazások ilyen mértékű karriert foglalkozás-egészségügyi. Diplomások keresnek munkát, a tanácsadók a személyzeti osztályok, segít abban, hogy a vállalatok és cégek keresik után jólétét az alkalmazottaikat, hogy a lehető legnagyobb mértékben.Diákok is folytatja a munkát, mint egészségügyi kockázatot ellenőrök, hogy keresse meg és minimalizálja az egészségtelen munkahelyi szokások. Diplomások, akik úgy döntenek, hogy szeretnék gyakorolni a gyógyszert, lehet egy szilárd alapot a tudás helyett a saját orvosi egyetemre képzés.

A diákok, akiknek a Professional Mester Health Studies úgy hangzik, mint egy jó illeszkedést arra ösztönzik, hogy alkalmazni. Adatbázisunkban programok segíthetnek megtalálni az iskola, amely a legjobban megfeleljen mind a menetrend és a karrier célok. Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.

Olvass tovább

Szűrők

 • Mester
 • MSc
 • MA
 • Szakmai tanulmányok
 • Egészségügy
Szakirányok
 • Szakmai tanulmányok (22)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum