Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 2 Mesterdiplomák ban ben Orvosi jog 2024

2 Mester Programok ban ben Orvosi jog 2024

Áttekintés

Eléréséhez a mester fokozatot a hivatalos elismerése emelt szintű elsajátítását egy bizonyos területen. A kidolgozásában elért az ilyen típusú programok gyakran jár speciális kutatás a témában, hogy a bemutatott formájában egy értekezés. Beszerzése mesterképzésre jellemzően körülbelül 2-4 év.

Mi a Mester orvosi törvény? A Master in Medical Law biztosítja a hallgatókat fejlett tudásalapú témák körül az egészségügy területén és az orvosi törvény. Ez magában foglalja a különböző elméletek, a kortárs etikai kérdések, a kapcsolat a betegek és az egészségügyi szakemberek, és az érvek során alkalmazott orvosi pert. A mester fokozatot is megfelelő progresszió a diákok, akik szerzett egyetemi diplomát pszichológia, a biológia, az ápolási, valamint az egészségügyi igazgatás, többek között.

Munka felé diplomáját Orvosi jog különösen előnyös azok számára jelenleg dolgozik az orvosi területen, akik szeretnének előre tudásukat egy adott területen. A mértéke is segítsük őket a jelenlegi foglalkoztatási, vagy lesz pályázhatnak jobb munkát máshol.

A költségek egy mester program is nyomhat erősen fel egy diák azon döntését, hogy válasszon egy programot a másikkal szemben. A hallgató képes igazolni a költségeket az oktatás mérten karrier kilátások. Pénzügyi információk rendszerint írt egy iskola honlapján, de a leendő hallgatók kell beszélni képviselői az iskola felvételi és pénzügyi tanácsadó irodák részletes információkat.

Egy diák dolgozik felé mester fokozatot orvosi jog, hasznos tudni, hogy munkahelyek egészségügyi ellátás folyamatos a kereslet.Gyakori, hogy a diplomások a program, hogy folytassák pályafutásukat egészségügyi adminisztráció, a közrend, és a biztosítás. A Master in Medical jog alkalmazandó a foglalkoztatási területeken, mint az egészségügy információs menedzsment jog, egészségügyi adminisztráció, és az egészségügyi betartását. A statisztikák azt mutatják, hogy ezek a munkák jelenleg a nő.

Amikor felvette a terület for Advanced Study, választó program az egészségügy területén biztosítja az egyik, hogy nem lesz karrier elérhető a diploma megszerzése után. Ha többet szeretne megtudni álló orvosi jog programok, keressük meg a programot alatt, és közvetlenül a kapcsolatot a felvételi iroda az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

Olvass tovább

Szűrők

 • Mester
 • MSc
 • MA
 • Jogi tanulmányok
 • Orvosi jog
Szakirányok
 • Jogi tanulmányok (2)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum

  Kapcsolódó tanulmányi területek