Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 7 Mesterdiplomák ban ben Egyenlőtlenségi tanulmányok 2024

7 Mester Programok ban ben Egyenlőtlenségi tanulmányok 2024

Áttekintés

A mesterképzés segít a hallgató tovább megérteni egy tantárgyon túl egy alapképzési program. Ezek a posztgraduális diplomások általában több kutatást és mélyreható tanulmányokat igényelnek. Továbbá, a mesterképzések általában nyitott izgalmas karrier a diplomások, akik hajlamosak fizetni többet, mint a munkahelyeket, amelyek csak akkor szükséges egy agglegény.

Mi a mester az egyenlőtlenségi tanulmányokban? Ezek a mesterképzési programok a férfiak és a nők közötti egyenlőtlenségre összpontosítanak a világon. A kurzusok az egyenlőtlenség metszéspontjára is összpontosíthatnak, mint például a faj, a szexuális irányultság és a gazdasági osztály. A hallgatók megismerik az egyenlőtlenség történetét, és tanulmányozzák az elméleteket arról, hogyan lehetne növelni az egyenlőséget a jövőben. A hallgatók megtanulják a társadalom társadalmi, kulturális és gazdasági objektíveken való megismertetését, hogy jobban megértsék az egyenlőtlenséget vezérlő erőket. Sok mester az egyenlőtlenség tanulmányi programok két évet vesz igénybe a teljes munkaidős hallgató befejezni.

Azok a diákok, akik mesterképzést folytatnak az egyenlőtlenségi tanulmányokban, empatikus érzést alakíthatnak ki olyan emberek számára, akik nem szeretik magukat. Ez az érzés jól szolgálhatja őket személyes és karrier törekvéseiben. Továbbá, a diplomások általában hagyják ezeket a programokat hihetetlen kutatási és kommunikációs készségek, amelyek értékesek számos munkáltató.

Az egyenlőtlenségi tanulmányokban nem két mesterképzés költsége megegyezik. A tandíj-árak országonként, régiókon és egyes egyetemeken eltérőek lehetnek. A diákoknak minden iskolával ellenőrizniük kell a lehetséges költségeket.

Az egyenlőtlenségi tanulmányokkal rendelkező mesterképzés folytathatja a virágzó társadalmi igazságügyi karriereket. Néhány diplomás folytatja az igazgatókat, vagy akár olyan nonprofit szervezetek alapítóit, akik a marginalizált emberekkel dolgoznak egy igazságosabb világ megteremtése érdekében. Mások továbbra is kormányzati jóléti szervezeteken belül dolgozhatnak, olyan emberek csoportjainak irányításával, akik közvetlenül a rászorulókkal dolgoznak. Még ebben a szakmában mások is a kormányok, mint szakpolitikai tanácsadók. Ezek a tanácsadók elemzik a javasolt politikákat a marginalizált közösségekre gyakorolt ​​lehetséges hatások megértése érdekében.

Az online programokkal sok diák távozik a Mester az Inequality Studies-ban. Mások helyi egyetemeket választanak, és néhány diák külföldre utaznak tanulmányaikat. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Olvass tovább

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Fenntarthatóság tanulmányok
  • Társadalmi fenntarthatósági tanulmányok
  • Egyenlőtlenségi tanulmányok
Szakirányok
  • Fenntarthatóság tanulmányok (7)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum