Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 45 Mesterdiplomák ban ben Emberi erőforrás fejlesztés 2023/2024

45 Mester Programok ban ben Emberi erőforrás fejlesztés 2023/2024

Áttekintés

Egyének, akik alapképzésben és szeretnének bejutni a humán erőforrás területén, vagy fejleszteni kívánják a jelenlegi emberi erőforrás helyzetét megtalálják a mester program, hogy hasznos lehet a munkájukhoz. Folytat posztgraduális diplomát is segíthet abban, hogy az egyének nagy az igény.

&nbsp

Ha szívesen dolgozik emberekkel, majd a Mester Az Emberi Erőforrás Fejlesztési lehet tökéletes az Ön számára. Mi a Master in Human Resource Development? Az ilyen mértékű felhívja a legfontosabb elméletek irányítási és viselkedési tudományok. A program kiterjeszti a közös emberi erőforrás igazgatók, beleértve az emberi kapcsolatok gyakorlat és szervezetfejlesztési tréningen. A kúra befejezése után a szakember teljes megértésére, hogy milyen fontos az emberi tényező táplálja üzleti sikeréhez.

&nbsp

Biztosítása a mester fokozatot emberi erőforrások számos előnye van.Az emberi erőforrások stabil ipar erős kilátások, így egyének is számíthat egy bizonyos fokú munkahelyi biztonság területén. Diplomások, akik jelenleg a területen lehet alkalmazni a képzés jelenlegi munkahelye, valamint kihasználni a fejlett készségek egyre magasabb pozíciókat.

&nbsp

Nincs meghatározott ára a Master in Human Resource Development. A költség változhat függ néhány kulcsfontosságú tényezők. Ahol az iskola található, a közös költség a jelenléti ívet, valamint attól, hogy tanulmányozza online vagy személyesen, az összes súlya az, hogy meghatározza a program költsége.

&nbsp

Az egyik fő hegyezi a Master in Human Resource Development, hogy átfogja az összes iparágban; az emberi erőforrás szakemberek szükséges alkatrészeket, bármilyen üzleti, így a munka előrejelzés végtelen. Diplomások is munkát keresni, szinte minden iparágban, és választhat magán vagy állami vállalatok.Az irányítási szempontjainak mértékét, magánszemélyek is folytatni vezetői szerepek és elvárják, hogy elkezdi legalább egy középvezetői pozícióba.

&nbsp

A munkahely biztonsága és a sokoldalúság, hogy a Mester Az Emberi Erőforrás Fejlesztési tud nyújtani, ez határozottan egy járható út érdemes megvizsgálni. Ha többet szeretne, keressen meg a program alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.

Olvass tovább

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Ügyviteli tanulmányok
  • Humán erőforrások
  • Emberi erőforrás fejlesztés
Szakirányok
  • Ügyviteli tanulmányok (45)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum