Keystone logo

222 Mester Programok ban ben Ügyviteli tanulmányok Humán erőforrások Emberi erőforrás menedzsment 2024

Szűrők

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Ügyviteli tanulmányok
  • Humán erőforrások
  • Emberi erőforrás menedzsment
Szakirányok
  • Ügyviteli tanulmányok (222)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Mester Programok ban ben Ügyviteli tanulmányok Humán erőforrások Emberi erőforrás menedzsment

A mesterképzés egy globálisan elismert akadémiai teljesítmény, amely elősegíti a készségeket szerzett egy kapcsolódó bachelor diplomát. A mesterképzésre felvett hallgatók általában már befejezték a felsőoktatási tanfolyamokat egy sor tudományágban, többek között, de nem kizárólag, a történelem, a humán, az angol, az alapvető matematika, a filozófia, a képzőművészet, a teológia és a társadalomtudományok területén.

Mi a mester az emberi erőforrás menedzsmentben? Ez a szigorú program általában 1-2 évet vesz igénybe ahhoz, hogy a hallgatókat a humán erőforráshoz kapcsolódó kompetenciák széles skálájával kiegészítse és tanítsa a diákoknak, amelyek a világ minden táján kívánatosak. A világméretű üzleti környezet áttekintése mellett ez a alapos tanfolyam tanítja a hallgatók személyzeti technikáit és megfontolását, a hatékony vezetés különböző módszereit, a munkaerőre vonatkozó fontos döntések meghozatalát és a vállalatok humánerőforrás-igényeinek kielégítését megpróbálja ezt a mai modern üzleti világban megvalósítani.

Azok a hallgatók, akik sikeresen befejezik a mester az emberi erőforrás menedzsment program készen állnak a munka rendkívül széles körű versenyképes globális vállalatok és gyakran parancsot a magasabb fizetések, mint a kevésbé képzett karrier versenyzők.

A humán erőforrás menedzsment mesterképzésének költsége jelentősen különbözik az iskolától az iskoláig és a földrajzi régióig, ezért azt tanácsoljuk, hogy az érdeklődő diákok minden egyes érdeklődési körhöz forduljanak a vonatkozó oktatási információkhoz.

A sikeres diplomások a mester az emberi erőforrás menedzsment program készen állnak a különböző jól fizető pozíciók. Sokan munkát keresnek humánerőforrás-tanácsadóként, menedzserekként, szakemberekként és üzleti elemzőként, míg mások munkaügyi kapcsolatokat vagy teljesítmény-menedzsment szakembereket, személyzeti szakembereket vagy tehetséggondozó szakembereket és vezetőket keresnek.

Ha az emberi erőforrás menedzsment mesterei úgy hangzik, mint valami, amit szeretne többet megtudni, fedezze fel a bőséges oktatási lehetőségeket globálisan a Masterstudies kiterjedt adatbázisával. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.