Keystone logo

83 Mester Programok ban ben Társadalomtudományok Politológia tudomány Emberi jogok 2024

Szűrők

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Társadalomtudományok
  • Politológia tudomány
  • Emberi jogok
Szakirányok
  • Társadalomtudományok (83)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Mester Programok ban ben Társadalomtudományok Politológia tudomány Emberi jogok

A mesterfokozat megszerzéséhez először egy főiskolai diplomát kell elvégeznie. Azok a iskolák, amelyek ezt a fejlettségi jelentést adják, átlagosan két évig tart. Ez a fejlettségi fok hosszabb időt vehet igénybe, ha dolgozik a részidős munkaidő alatt.

Mi az emberi jogok mestere? Ez a tanulmányi terület a különböző helyzeteket figyelembe vevő emberi eredményeket vizsgálja, és meghatározza, hogy mi az eredmény az emberiség számára. Az ezen a területen fókuszálható elmélet vagy megvalósítás. Specifikus témák közé tartozik a társadalmi kirekesztés, a sokszínűség, a gyermekek joga és a nemek közötti egyenlőség. Számos program magában foglalja a munkát a területen, hogy jobban megértsék a közvetlen humanitárius erőfeszítések közvetlen hatását.

Néhány képzettség, amelyet akkor szerezhet, ha ezt a diplomát folytatja: a társadalmi érzékenység, az érzelmi megküzdés mechanizmusa és a kommunikáció. Ezek fontosak az emberi válság kezelésében, akár a saját életében, akár az emberi jogok terén.

Számos tényezőre van szükség, amikor mérlegelni kell a mesterképzés költségvetését. Ezek közé tartozik, hogy mennyi ideig tervezed a tanulást, a szükséges könyveket és az iskola tartózkodási költségeit. Hogy fedezze ezeket a költségeket, derítse ki, hogy az Ön által vizsgált iskolák felajánlják-e a hallgatókat.

Ezzel a fokozattal több szektor is kereshet munkát. Ezek közül sok nemzetközi jellegű, például a nemzetközi média, a külkereskedelem és a nemzetközi szabályozás. Ezek közül néhány kormányon belül van, míg mások nyilvánosak. Nem-nemzetközi pozíciókat találhattak tanácsadó, kutató és aktivista csoportokban. Használja az "emberi jogok", "egyenlőség" és a "társadalmi igazságosság" kulcsszavakat az álláskeresés során, hogy lássa, mennyire dominánsak az ilyen pozíciók.

Az emberi jogi programokkal rendelkező iskolák az egész világon megtalálhatók, ezért döntse el, hogy hol keres online az online keresés során. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.