Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 35 Mesterdiplomák ban ben Energiatudományok 2024

35 Mester Programok ban ben Energiatudományok 2024

Áttekintés

A master 's program leggyakrabban folytatása bachelor ' s tanulmányait. A fok kapott e programok révén hajlamosak bárhol két négyéves szerezni.

Mi a Mester Energy Studies? Ez leggyakrabban egy interdiszciplináris programot rajz tanfolyam az üzleti, a közrend, a földtudományok és az ökológia osztályok egy egyetem. A cél a sok energiát tanulmányok programok célja, hogy felkészítse a hallgatókat a megértési szint szükséges ahhoz, hogy tájékoztassa és vezetői döntéseket energiafelhasználás források. Közös kurzusok keretében tanulmányok az éghajlatváltozás, az energia a pénzügyi piacok, az energia szállítására és a környezeti tudomány téma.

Az egyik előnye az, hogy egy mester 's fok gyakran a megnövekedett hitelessége egy ilyen dokumentumot kapunk közben álláskeresési folyamat. Az adottságok ilyen mértékű jelenti, hogy a munkaadók, mint a kötelezettségvállalási és mentális fókusz, szintén hasznos lehet minden szempontból egy végzős életében.

Része a kutatási folyamatot fokú lehetőségek tartalmaznia kell annak vizsgálatát, hogy honnan. Mindegyik program más, úgyhogy győződjön meg róla, hogy ellenőrizze a megfelelő intézményi szervezet alkalmazása előtt.

A Mester Energy Studies gyakran szükséges lépés azok számára, akik szeretnék folytatni a karrierjét a fejlődő energia politikát. Egy példa a szakmai álláspontja ebben a sportágban az energia politikai elemzője. Ezek az egyének működhet közvetlenül a kormányok vagy magántársaságok, vagy lehet, hogy talál egy pozíciót egy független konzultációs vagy elemző cég. Egy ilyen helyzetben valószínűleg olyan mélyreható kutatás és az adatok elemzése, valamint a képesség, hogy hatékonyan kommunikálni összefoglaló anyagok vezetők és tanácsadó testületek. Pályakezdő energetikai tanulmányok mester program minőségi felső szintű pozíciókat igénylő terület szakértői.

Energia tanulmányok programok változhatnak a hangsúly, így figyelni kell a részleteket a kurzus felépítése.Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

Olvass tovább

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Energiatanulmányok
  • Energia
  • Energiatudományok
Szakirányok
  • Energiatanulmányok (35)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum