Keystone logo

56 Mester Programok ban ben Fenntarthatóság tanulmányok A környezeti fenntarthatóság Erőforrás menedzsment 2024

Szűrők

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Fenntarthatóság tanulmányok
  • A környezeti fenntarthatóság
  • Erőforrás menedzsment
Szakirányok
  • Fenntarthatóság tanulmányok (56)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Mester Programok ban ben Fenntarthatóság tanulmányok A környezeti fenntarthatóság Erőforrás menedzsment

Amint a diákok megszerzik az alapképzést, lehetőségük van arra, hogy belépjenek a munkaerőbe, vagy folytassák tanulmányaikat. Az egyik módja a tanulás folytatásának mesteri fokozata. Ezek a diplomások lehetővé teszik a diplomások jobban megértsék a választott téma és alkalmazni a magasabb fizetős munkahelyek.

Mi az erőforrás menedzsment mestere? Ez a szak képzi a diákokat, hogy kezelje hatékonyan a természeti erőforrásokat. A hallgatók gazdaságtan, környezetvédelmi politika, költség-haszon elemzés stb. Ezeken a programokon belül a diákok választhatják, hogy szakosodhatnak olyan területeken, mint a vízellátás, az ökológiai tervezés vagy az erőforrás-védelem. Intenzív egyéves programok és hagyományos kétéves programok állnak rendelkezésre, amelyekből a diákok választhatnak.

Azok a diákok, akik egy mesterképzést folytatnak az erőforrás menedzsmentben, elsajátítják a költségvetés készségeket, amelyek számos különböző karrierterületre alkalmazhatók. Továbbá, a diplomások megértik, hogyan értelmezzék a komplex adatokat és végezzenek kutatásokat.

Az erőforrás menedzsment mestereinek pontos ára néhány tényezőtől függ. Először a leendő hallgatóknak figyelembe kell venniük az egyetem hitelenkénti árát, valamint a diplomához szükséges kreditek számát. Egyes intézmények a helyi diákoktól kevesebbet számíthatnak fel, mint más területekről.

Miután elnyerte a mester az erőforrás menedzsment, a diplomások választhatnak egy kutatási vagy szakmai karrierjét. Azok a diplomások, akik folytatják a kutatást, egy egyetem vagy más intézmény kutatóként és oktatóként dolgozhatnak a környezeti, gazdasági és egyéb tényezők megértésében, amelyek erőforrás-menedzsmentbe kerülnek. Azok a diplomások, akik a szakmai pályát választják, kormányzati vagy nonprofit szervezetként működhetnek konzervatív vezetőként. Ezek a vezetők segítik a programokat a természeti erőforrások megfelelő terjesztésére.

Az egyetemek világszerte kínálnak mesterfokozatokat az erőforrás menedzsmentben. A leendő hallgatók online egyetemeken, egy másik országban, vagy saját otthonuk kényelméből tanulhatnak online programokkal. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.