Keystone logo

48 Mester Programok ban ben Élettudomány Agrártudomány Erdészet 2024

Szűrők

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Élettudomány
  • Agrártudomány
  • Erdészet
Szakirányok
  • Élettudomány (48)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Mester Programok ban ben Élettudomány Agrártudomány Erdészet

Ha egy egyetemi diplomát tartják a lábát az ajtón, hogy egy adott területen, a master 's diploma döntő fontosságú következő lépés, hogy kialakulhat és a haladás egyik ' s pályának. Az ilyen mértékű segít a diákoknak szakosodnak egy adott szakma, és bemutatja tudását és tapasztalatát a potenciális munkaadók.

&nbsp

Mi a Master in Forest Sciences? Ez a program középpontjában felkészíti a tanulókat a jutalmazása pályára a birodalmában a környezeti tudomány. A mező sok subdisciplines, a erdőgazdálkodás és a fenntarthatóságot ökológia és földhasználat. A diákok megtanulják, hogyan lehet a legjobban erőforrást és védelme természetvédelmi erőfeszítéseket. Sok erdei tudományok programok ragaszkodnak a kiterjedt kutatás és a terepmunka, így a hallgatók ki vannak téve a valóság és a nagysága a feladat a fenntarthatóság. Tanfolyam is magában elég sok növény a politika, a biológia, a légköri tudományok és a geológia.

&nbsp

Az egyik előnye, hogy ezt az utat a tanulmány időszerűsége; ma, a környezeti tudatosság egy minden idők legmagasabb. Az emberek szerte a világon sürgetik, hogy csökkentsék ökológiai lábnyomukat, és a környezet védelme érdekében. Pályakezdő a Master in Forest Sciences fontos szerepet játszik ezen erőfeszítéseket.

&nbsp

Minden mester 's program keretében a különböző költségeket. Egy iskola 's felvételi iroda tud válaszolni bármilyen kérdése tandíj és pénzügyek.

&nbsp

Ez a mester 's mértékben alkalmas arra is, hogy számos karrier. Mivel a lenyűgöző tudásbázis és a helyszíni tapasztalatok, hogy a hallgatók szert, sok diplomás úgy, hogy azok keresi fel a tanácsadók, kutatók és szakemberek. Az ilyen mértékű is nyissa ki az ajtót, hogy pályára, mint a környezeti szószólói, pedagógusok és az erdészek. Része annak, amit mindezek a pályára, így kifizetődő a tartós, pozitív hatással lehet a környezetre.

&nbsp

Ha érdekli, hogy a különbség a területen az erdei tudományok, adatbázisunkban iskolák segítségével elkezdi keresni azokat a programot, amely megfelel mind a menetrend és a célokat. Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.