Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 8 Mesterdiplomák ban ben ESL (Angol mint idegen nyelv) 2024

8 Mester Programok ban ben ESL (Angol mint idegen nyelv) 2024

Áttekintés

A mesterképzés egy olyan első fokozatú végzettség, amely a bachelor-fokozat befejezését követi az egyetemi szinten. Ez mélyebben megvizsgálja azt a tudományos tantárgyat, amely végül doktori tanulmányokat folytathat, vagy szakmai területen nyithat meg előmeneteli érdekeket.

Mi a mester az ESL-ben? Ez a mesterfokozat képzési programot biztosít azok számára, akik angolul kívánják tanítani második nyelvet. Ezen a szinten általában a gyakorlati és szakmai oktatás a kutatási komponensekkel együtt történik. A tanfolyam gyakran az osztálytermi helyzetekre, az oktatási módszerekre, a számítógépek és az új technológiák használatára koncentrál, hogy segítsen másoknak tanulni a nyelvet, a kutatási eszközöket és módszereket, valamint a nyelvtant. Vannak olyanok is, akik választhatnak a gyermekek, a kultúra, az irodalom és a film oktatásában választható kurzusokat.

Azok a diákok, akik az ESL-ben mesterképzést szereztek, általában erős oktatási készségeket értek el. Emellett interperszonális készségeket és kutatási képességeket is fejleszthetnek. Ezek a készségek alkalmazhatók a legtöbb iparágra és foglalkozásra.

Az ESL-programok mestereinek költségei ingadozhatnak, az iskolától, helyétől és a kínált program hossza szerint. Egy-két évig tarthat az oklevél elvégzése.

A mesterképzés az ESL-programokban elsősorban az angol nyelv oktatása a nem anyanyelvi beszélőknek szól. Találhatnak pozíciókat a közoktatási és magánintézmények tanárai számára a világ valamennyi oktatási szintjén, valamint a nemzetközi ügynökségekben és a hazai és multinacionális magánvállalatoknál. A tanításon kívül tanácsadókká és kutatókká is válhatnak a kiadók, iskolák és vállalatok számára; vagy ESL tankönyvek vagy más oktatási anyagok szerzői. Más iparágak, ahol a diplomások munkája tartalmazhat utazást és idegenforgalmat, kulturális közvetítést vagy fordítási szolgáltatásokat.

Az ESL mesterképzési programjai világszerte elérhetőek campus alapú vagy online tanulási lehetőségekként, és kombinálhatják a kettőt. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Olvass tovább

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Nyelvek
  • Angol
  • ESL (Angol mint idegen nyelv)
Szakirányok
  • Nyelvek (8)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum