Keystone logo

1 Mester Programok ban ben Szépségápolás Esztéta képzés 2024

Szűrők

Szűrők

 • Mester
 • MSc
 • MA
 • Szépségápolás
 • Esztéta képzés
Szakirányok
 • Szépségápolás (1)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum

  Popular degree type

  Popular study format

  Mester Programok ban ben Szépségápolás Esztéta képzés

  Mi az esztétikus képzés?
  Az esztétikus bőrápolási szolgáltatásokat nyújt. Ez magában foglalhat bármit az arckezeléstől és a gyantázástól a speciálisabb kezelésekig, például a mikrodermabrázióig és a kémiai hámlasztásig. Az esztétikusok általában szalonokban, gyógyfürdőkben vagy bőrgyógyászati irodákban dolgoznak, de néhányan más környezetben is dolgozhatnak, például kozmetikai üzletekben.

  Miért fontos az esztétikus képzés?
  Számos oka van annak, hogy miért fontos az esztétikus képzés. Először is fontos megtanulni, hogyan lehet biztonságosan és hatékonyan nyújtani bőrápolási szolgáltatásokat. Ebbe beletartozik a megfelelő termékek kiválasztásának és használatának ismerete, valamint a kezelések megfelelő végrehajtásának ismerete. Ezenkívül az esztétikus képzés segíthet a bőr jobb megértésében, hogy ügyfelei számára a lehető legjobb ápolást nyújthassa. Végül, az esztétikus képzés is segíthet sikeres karrier felépítésében a bőrápoló iparban.

  >írjon itt az esztétikus képzési diplomákról/programokról
  Számos különböző típusú esztétikus képzési program áll rendelkezésre. A legtöbb program bizonyítványt vagy oklevelet kínál, de vannak olyanok is, amelyek társult és bachelor fokozatot kínálnak. A választott program típusa valószínűleg függ a karriercéljaitól és attól, hogy mennyi időt kell a tanulmányaira fordítania. Azonban minden program biztosítja az Ön számára a szükséges készségeket és ismereteket, hogy sikeres legyen ezen a területen.

  >mit fogok tanulni az esztétikus képzés alatt?
  A legtöbb esztétikus képzési program a bőr anatómiájáról és fiziológiájáról, termékismeretekről, arckezelésekről, szőrtelenítési módszerekről és sminkfelvitelről fog tartani.

  A mestert a hallgatók a graduális képzés befejezése után szerezhetik meg. A mesterdiploma feltétele 12-18 egyetemi kurzus sikeres abszolválása, melynek gyakran részét képezi több átfogó vizsga és/vagy egy szakdolgozat elkészítése.