Keystone logo

1 Mester Programok ban ben Menedzsment tanulmányok Végrehajtó programok Végrehajtó emberi erőforrások 2024

Szűrők

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Menedzsment tanulmányok
  • Végrehajtó programok
  • Végrehajtó emberi erőforrások
Szakirányok
  • Menedzsment tanulmányok (1)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

Mester Programok ban ben Menedzsment tanulmányok Végrehajtó programok Végrehajtó emberi erőforrások

A munkaerő-munkavállalók által szolgáltatott sikeréhez a vállalkozások számára. Kormányzati szervek is versenyben vonzani és megtartani a legjobb képzett személyzet, ezért a szervezeteknek szükségük van a fejlett készségek ezen a Mester Executive Human Resource Management diplomát.

&nbsp

Mi a Mester Executive Human Resource Management? Ez egy posztgraduális diplomát, hogy továbbfejleszti a készségek az emberi erőforrások szakemberek. Ezek a programok nézd meg a szervezeti kérdések vállalkozásoknak és előkészíti a hallgatók stratégiák legyőzni kihívásokat. A diákok olyan témákkal kapcsolatos munkajog, szerződések és juttatási csomagot, mert megismerik a szoftver eszközök és a szervezeti struktúrák gyakran használják a nagyvállalatok. Egyéb témák tanulmányi lehetnek unionization, a személyzet képzése és a nemzetközi munkaügyi trendeket. Szakterület gyakran lehetséges, és néhány ilyen program külön figyelmet szentelni az munkaügy szemben egyedi iparágakban.

&nbsp

Mint sok posztgraduális tanulmányokat, ezek a programok fokozzák a kommunikációs és vezetői képességeit diákok. Diplomás megszerzett készségek szükségesek, hogy a dolgozók motiválása és a konfliktusok megoldása. Azt is megtanulják felismerni szakképzett jelöltünk, hogy töltse új pozíciókat. A felsőbb szinteken, ezek a diplomások képesek létrehozni felvételi kampányok és tanácsot felső szintű vezetők a lehetséges stratégiák eleget tegyenek szervezet személyzeti igényeit.

&nbsp

Az ára a Mester Executive Human Resource Management mértékben változik intézmény. A diákok arra ösztönzik, hogy lépjen kapcsolatba az iskolák érdekli őket az adott információkat díj és a tandíj.

Befejezése után egy ilyen program, diplomások is minősíthető, hogy vállalja vezetői szinten tekercs a humánerőforrás területén bármilyen nagyszabású szervezet.A készségek e szakemberek jár sokféle területen és gazdasági ágazatokban. Vannak olyanok is specializálódtak a személyzeti igényeket az adott iparágakban vagy régiókban. Nemzetközi cégek is bérelhet felső szintű emberi erőforrás szakemberek kezelni problémáiba migráns munkavállalók.

&nbsp

Fontos, hogy indul az összes elérhető lehetőséget a folyamatos képzés a lehető leghamarabb. Executive programok gyakran kifejezetten a dolgozó szakemberek és rengeteg hasznos online tanfolyam. Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.