Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 20 Mesterdiplomák ban ben Végrehajtó programok 2024

20 Mester Programok ban ben Végrehajtó programok 2024

Áttekintés

Az illetékes vezetők szükség van mindenütt, és annak érdekében, hogy a legjobb vezető a lehető gyakran bölcs földelje magát elméletben először. Első mester fokozatot, vezető program, például egy Executive MBA (EMBA), egy ilyen lehetőség. Vezetők és bárki, aki vezető pozícióját gyakran jelentkezik a végrehajtó programot, hogy javítsák a jövedelmi és / vagy a helyzet. Sok végrehajtó programokat kínálnak részmunkaidős nyújt lehetőséget kapok diplomát elhagyása nélkül működik.

Bevétele után egy végrehajtó program segítségével készül a nagy vezető pozíciók bármilyen üzleti környezetben. Az előnye az ilyen mértékű az, hogy fontos minden olyan diplomás, aki szeretne betekintést nyerjen a vezetés. Lehet egy vegyész, ügyvéd vagy mérnök, és az ilyen mértékű továbbra is alkalmazni kell a vonal a munka. Tehát a végrehajtó mester fokozat nem kevesebb, mint egy jelentős karriert lökést, hogy bárki a vágy, hogy vezető szerepet egy olyan területen vannak kényelmes.

Van gyűjtött különböző vezetői mértékben ezen az oldalon szentelt végrehajtó programokat kínál széles választékát választás: egy Executive MBA (EMBA) és Executive MS Management ügyvezető Master fokozatot Str ategic Human Resource Management és a végrehajtó MS Vendéglátás Administration. Indítsa el a kereső most, és megtalálni a végrehajtó programot, amely megfelel az Ön igényeinek legjobban!

Olvass tovább

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Menedzsment tanulmányok
  • Végrehajtó programok
Szakirányok
  • Menedzsment tanulmányok (20)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum