Keystone logo

149 Mester Programok ban ben Természettudományok Földtani tudományok 2024

Szűrők

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Természettudományok
  • Földtani tudományok
Szakirányok
  • Természettudományok (149)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Mester Programok ban ben Természettudományok Földtani tudományok

A mester fokozat egy tudományos fokozat, amelyet követett befejezése után egyetemi tanulmányait. Azok számára akik a rendszerek a föld, a Mester Earth Sciences lehet egy jó utat követni. A legtöbb fok kínált lesz szükség a diákokat, hogy töltsenek ki egy kutatási papír, vagy a diplomamunkám.

Mi a Mester Earth Sciences? A diákok fogják tölteni sok időt hónolás kutatási készségek és tanulja, hogy a kölcsönhatások különböző földi alkotóelemeinek és a bioszféra befolyásolják az éghajlatot. A hangsúly a biogeokémiai ciklusok, és az általános légköri tudományok. A diákok kapnak a megértés olyan területeken, mint a légköri kémia, fizikai jelenségek, fizikai földrajz, meteorológia, és az ökológia. Azt is megtanulják, hogyan kell használni a fejlett laboratóriumi alapú és számítási módszerek, valamint hogy tapasztalatot szerezzenek helyszíni műveletek.

Megszerezte a Master in Earth Sciences igen előnyös lehet a diákok számára.Ezek fejlesztésére összpontosít, elemző készség, amely segít az élet számos területén. A mester diplomát ad nekik versenyelőnyt a munkaerő több mint azok, akik csak a befejezett egyetemi tanulmányokat. A diploma is lehetővé teszi diplomások dolgozni a világ minden tájáról.

Mert vannak földtudományi programok a világ minden tájáról, iskolai költségek változik egy kicsit attól függően, hogy a program. A kutatás különböző iskolák és forduljon közvetlenül, hogy megtudja, milyen anyagi kötelezettségeket lenne.

A Mester Earth Sciences, sok karrierlehetőségek hallgatók számára. Diplomások működhet területeken belüli tanácsadó, környezetgazdálkodás, a víz és az éghajlattal kapcsolatos problémák, a nemzetközi támogatások, természetvédelmi tervezés, fejlesztés az analitikai módszerek és adatok, és a kutatás. Jövő munkáltatók lehetnek a megyei és települési önkormányzatok és a civil szervezetek. Vannak munkalehetőségek belföldön és külföldön egyaránt.

Annak érdekében, hogy a diákok keresni a diplomát egy hatékony és tisztességes módon, sok iskola kínál osztályok online. Ezek lehetővé teszik az egyének tanulni és dolgozni, hogy saját ütemterv, amely felszabadítja több időt emelni a család vagy a munka egy másik munkát. Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.