Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 19 Mesterdiplomák ban ben Fejlesztési menedzsment 2024

19 Mester Programok ban ben Fejlesztési menedzsment 2024

Áttekintés

Egy befejezése után a főiskolai diplomát folytató mester fokozat ideális a magasabb szintű képzés és oktatás egy adott területen. Sok karrier és felső szintű pozíció megköveteli a mesterképzés befejezését.

A szociálpolitika iránt érdeklődő diákok kíváncsiak lehetnek, mi a mester a Fejlesztési Menedzsmentben. Ez a diploma előkészíti a diplomások vezető szervezetek és intézmények fejlesztése és a közrend. A tanulmányi témák közé tartozhat a finanszírozás és a kutatás, a projekttervezés, az emberi erőforrások, a fenntarthatóság, a nemzetközi gazdaságtan és a vezetés. Számos kurzus tartalmaz alapvető oktatást az operatív elméletről arról, hogyan fejlődik a fejlesztés a tágabb értelemben vett globális környezetekben. Néhány program rendelkezik előfeltételes kurzusokkal, amelyeket ki kell egészíteni az alapvető ismeretek biztosításához.

A fejlesztési menedzsment szakirányú programjai számos gyakorlati készséget biztosítanak a hallgatóknak. Az egyik elsődleges képesség a társadalmi és gazdaságpolitikai elemzés és kritikai értékelés. Más készségek közé tartozik a kutatás, a vezetés és a menedzsment stratégiák.

Az ilyen programok általában legalább 12 hónapig tartanak, és néhányan két éven át tartanak. Néhány egyetem részmunkaidőben kínál fejlesztési menedzserként gazdálkodási programokat.

A Fejlesztési Menedzsment Mester vezethet a különböző intézményekkel folytatott karriert. A diplomások tanácsadóként, tanácsadóként vagy mikrofinanszírozási szakemberekként találhatnak munkát, például köz-, magán- és non-profit ügynökségekkel. Ezek közé tartozhatnak bankok, kormányok, nemzetközi szervezetek, például az ENSZ vagy a Világbank, nem kormányzati szervezetek, szociális vállalkozói szervezetek, vallási misszionáriusok és hasonlók. Az elmélet és a gyakorlat alkalmazásával a fejlesztési menedzserek azért dolgoznak, hogy fenntartható sikert érjenek el az emberek és a bolygó jólétének javítására irányuló közpolitikai és társadalmi kezdeményezések végrehajtásában. Számos mester program között szerepel a hálózatépítés és a karrierépítés a tanterv részeként, így a diákok jól kapcsolódnak a biztonságos munkavégzéshez a diploma megszerzése után.

E diploma nemzetközi szerepével a világ minden táján programokat kínálnak. Néhány elérhető online tanfolyamok formájában. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Olvass tovább

Szűrők

 • Mester
 • MSc
 • MA
 • Menedzsment tanulmányok
 • Fejlesztési menedzsment
Szakirányok
 • Menedzsment tanulmányok (19)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum