Keystone logo

11 Mester Programok ban ben Építés Felmérések 2024

Szűrők

Szűrők

 • Mester
 • MSc
 • MA
 • Építés
 • Felmérések
Szakirányok
 • Építés (11)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum

  Mester Programok ban ben Építés Felmérések

  A mesterképzés képes létrehozni egy személy szakmai hitelesítő a saját választott területen, és lehet a kapu a doktori fokozatot. Számos lehetőséget nyit meg a személyes és a szakmai életben.

  Mi a mester a földmérés során? Ez a fajta program jellemzően fejleszti a diákok képességeit, hogy elkészítsen egy térképet vagy tervet építési földterület jellemzőinek rögzítésével. A diákok választhatnak a különböző tanfolyamok, amelyek fedezik a matematika, a filozófiák és a történelem a felmérés, valamint a tanfolyam, amely magában foglalja az építési előírások, kódok és mérnöki elveket. A hallgatók általában lehetőségei vannak a földmérési területek, például a geodéziai, topográfiai, épített, fotogrammetriai és kataszteri területek specializálódására. A mesterképzést általában odaítélik, miután a hallgatók befejezik körülbelül két évvel a posztgraduális szintű kurzusok.

  Azok a diákok, akik egy Mester felmérésében dolgoznak a felmérésben, nagyobb képességet képesek megfejteni és megérteni a bonyolult matematikai problémákat. Gyakran megtanulják, hogyan használják a kifinomult technológiát a precíz mérések elvégzéséhez, valamint a talaj és az ásványi anyagok fizikai tulajdonságainak megismerésében. Mindezek a készségek segíthetnek abban, hogy a diplomások erősebb munkakeresők legyenek.

  A program költségei, könyvei és szállásköltségei változhatnak minden egyes intézménynél és intézménynél. A program időtartama hatással lehet az általános költségekre. A különböző intézmények összehasonlítása gyakran a legjobb módja annak, hogy megállapítsák a teljes költségeket.

  Azok a személyek, akik teljesítenek egy mesterképzést a földmérési programban, munkát végezhetnek mint felmérők és tanúsítók az építőiparban. Az ezen a területen szerzett tapasztalat és továbbképzés lehetőséget nyújthat vezetői és vezetői pozíciókra, például építészmérnökre, helyszíni mérnök főnökre, projektmenedzserre és tanácsadóra. Pályakezdők is kereslet a kormányzati tervezési táblák. Számos kormányzati ügynökség és magánvállalkozás alkalmazza a diplomásokat közúti és építési projektek felmérőjeként.

  A mester felmérés programot a felsőoktatási intézmények számos helyen kínálhatják az egész világon. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.