Keystone logo

242 Mester Programok ban ben Fenntarthatóság tanulmányok Fenntartható gazdasági tanulmányok 2024

Szűrők

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Fenntarthatóság tanulmányok
  • Fenntartható gazdasági tanulmányok
Szakirányok
  • Fenntarthatóság tanulmányok (242)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Mester Programok ban ben Fenntarthatóság tanulmányok Fenntartható gazdasági tanulmányok

A mester fokozat egy speciális program a diákok, akik már elvégeztek egy egyetemi diplomát. Ezek a programok általában igényel további két évig teljes munkaidőben tanulmány. Érettségi előtt, a diákok bizonyítania kell, kompetencia anyaggal kitöltésével eredeti kutatási projekt.

Szóval, mi is a mester Fenntartható Gazdasági Tanulmányok? Ez egy magas szintű üzleti szak arra összpontosít, hogy fenntartható gyakorlatok. Ezek a programok általában sok a szokásos üzleti szervezet képzés, de a hangsúly az újabb stratégiákat, amelyek nem okoznak annyi kárt a környezetben. A diákok megtanulják, hogyan kell kezelni egy üzleti vagy szervezeti egység, ugyanakkor a navigálást az egyre összetettebb szabályozási környezetet. Tanfolyamok jellemzően szokásos számviteli, pénzügyi, és a műveletek témák, valamint zöld energia és a gyártási módszerek.

A végzős fenntartható gazdasági tanulmányok programot gyakran nyer a jobb kommunikáció és a vezetői képességek.Megtanulják, projekt menedzsment ismeretek, és hogyan kell találni a módját, hogy a folyamatok hatékonyabbá. Megértése új, fenntartható gyártási módszerek és a szállítás révén képesek alkalmazkodni a régebbi üzleti modellek a modern korban.

Költségeit ezek a programok változhatnak. A felvételi osztályai egyetemek információnk kapcsolódó tandíj és díjak. A diákok is költségvetésben két éve él és a szállítási költségeket, miközben beiratkozott.

Szakemberek egy ilyen fok képzett dolgozni a gyártási szektor műveletek vezetők és költség elemzők. Néhányan munkahelyek szállítás, és segít, hogy új módon, hogy racionalizálja a termékek szállítása a végső fogyasztók számára. Zöld technológia cégek felvenni ezeket a szakértők az üzleti fejlesztési pályára. Azok, akik élvezik a függetlenséget talál kifizetődő munka, mint tanácsadó, vagy kisvállalkozások tulajdonosai.

Online programok rugalmas formában, hogy jól működik a nemzetközi diákok és dolgozó szakemberek számára. Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.