Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 23 Mesterdiplomák ban ben Fenntartható mezőgazdaság 2023

23 Mester Programok ban ben Fenntartható mezőgazdaság 2023

Áttekintés

A mesterképzés egy nagyszerű módja annak, hogy megmutassák az odaadás és a szenvedély egy szakma számára. A felsőoktatás elérése jobb munkalehetőségekhez és karrierhez vezethet, amely személyesen és szakmailag kielégítő.

Mi a mester a fenntartható mezőgazdaságban? Ez a fajta fokozat bemutatja a mezőgazdasági gyakorlatoknak a természeti környezetre gyakorolt ​​hatásait, és hogyan csökkenti a hatásokat a termelés maximalizálása mellett. Az egyes programok regionális jellegűek lehetnek, vagy globálisabb megközelítést nyújthatnak. A mezőgazdasági és biotudományi témák széles körét általában a termelési eszközök, a legjobb gazdálkodási gyakorlatok és a fenntartható mezőgazdaság más aspektusainak oktatása jelenti.

E diploma hallgatója megismerheti a modern mezőgazdasági gyakorlatokat és az élelmiszertermelést. A hallgatók megismerhetik azt is, hogy milyen "szerves" differenciálódásról van szó, valamint a fenntartható mezőgazdaság gazdasági hatásairól. Ez az oktatás segíthet a döntéshozatalban a mindennapi életben.

A fenntartható mezőgazdaságban mesterképzés költségei attól függően változnak, hogy mely iskolai hallgatók szeretnének részt venni, és hol található. Különböző lehetőségek állnak rendelkezésre.

A fenntartható mezőgazdaság területén számos állás áll rendelkezésre, a kutatás-alapú és a gyakorlati alkalmazások között. Lehetséges, hogy az élelmiszeriparban gazdaságigazgató vagy fenntarthatósági igazgató lesz. A fenntartható mezőgazdaságban mesterképzéssel rendelkező magánszemélyek sokféle képzési pozícióban találhatók oktatási pozíciókban, amelyek elősegítik a termelők következő generációjának és a termelőknek a fenntartható módszerek előkészítését. Vannak olyan alapítványok, szervezetek és kormányzati szervek is, amelyeknek szükségük van a kutatókra a fenntartható mezőgazdaság előrehaladásának elősegítése érdekében.

Az iskolák az egész világon kínálnak fokozatokat a fenntartható mezőgazdaságban, így lehetséges, hogy ezt a típusú oktatást sok helyen. Ez a fajta program általában két évet vesz igénybe. Az induláshoz keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépő irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Olvass tovább

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Fenntarthatóság tanulmányok
  • Környezetvédelmi tanulmány
  • Fenntartható mezőgazdaság
Szakirányok
  • Fenntarthatóság tanulmányok (23)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum