Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 24 Mesterdiplomák ban ben Filmkészítés 2024

24 Mester Programok ban ben Filmkészítés 2024

Áttekintés

A mesterképzés az első szint a végzős képzés befejezése után egy alapképzés főiskolai diploma. További tanulmányokat folytat egy érdeklődésre számot tartó akadémiai témáról, illetve egy bizonyos szakmai karrierre irányuló képzésről és oktatásról.

Mi a mester a filmkészítésben? Ez a fokozat a törekvő filmesek számára, akik filmek készítéséhez akarnak tanulni. A hallgatók általában több tanulási módot is találnak, amelyek tartalmazhatnak forgatókönyvírást, irányítást, szerkesztést, előállítást, mozifilmeket, dokumentumfilmeket és hangfelvételeket. A kutatás kombinálható az alkalmazott képzésekkel a stúdió vagy a próbaterv, a kamera, a hang és a világítási berendezések, a hang- és szerkesztési lakosztályok és a különböző médiumok használatával. Egyéb lehetséges tanfolyam lehet például a képernyőn megjelenő narratívák, a vizuális mesemondás, a politika, a társadalmi aktivizmus, a médiaipar és a médiajog és az etika.

A mester filmmunka programban részt vevő hallgatók elsajátíthatják egymással való együttműködésüket, hiszen a filmgyártás gyakran csapatmunka. A kutatási készségeket jellemzően finomítják is, valamint a projektmenedzsmentet és az interperszonális kommunikációs képességeket, amelyek minden munkakörre vonatkoznak.

A programköltségek mértéke a filmgyártás mestere, attól függően, hogy az oktatási intézmény, az ország, ahol alapul, valamint a program időtartama. A diákok elvárják, hogy legalább egy-három évig töltsék be a diplomát.

A filmkészítő mesterképzés lehetőségei közé tartozik a rendező, producer, operatőr, forgatókönyvíró vagy szerkesztő a film- és televízióiparban. Más filmgyártási szerepek léteznek, például a hangtervező, a termelési tervező vagy a vizuális effektek tervezője. A diplomások meg kívánják folytatni a független filmkészítést vagy keresni a lehetőségeket a nagyobb műsorsugárzó vagy filmgyártó vállalatok között. A filmarchívumokban, a disztribúcióban vagy a kurzusban szerzett munkák további lehetőségek.

A mesterképzés a filmművészeti programokban elérhető az egyetemi campusokban és online programokban világszerte. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Olvass tovább

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Előadóművészet
  • Filmtanulmányok
  • Filmkészítés
Szakirányok
  • Előadóművészet (24)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum