Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 3 Mesterdiplomák ban ben Filozófia, politika és gazdaságtudomány (PPE) 2023

3 Mester Programok ban ben Filozófia, politika és gazdaságtudomány (PPE) 2023

Áttekintés

Megszerezte a diplomáját ki a diákokat, hogy a világ a lehetőségek. Ezek a különleges fok nevezik végzős fok, mert a programok általában csak azoknak, akik már végzett, és szerzett diplomát.

Mi a Mester Filozófia, Politika és gazdaság (PPE)? Ez a többrétegű mértékben ad a diákok átfogó képet ad a három fent említett területeken. Témák, mint az összehasonlító kormány, a kereslet és kínálat, az etika, és a politológia lesz szó hosszúságú. Az általános cél a program célja, hogy megmutassa a diákok, hogy a három különböző tudományágak befolyásolni és eltérnek egymástól. További tanfolyamok a történelem, a szociológia és a szakirodalom is szükséges az érettségi néhány programot.

Azok, akik keresnek a mester fokozatot számíthat, hogy élvezzék a különböző ellátások érettségi után.Sok diák, különösen azok, akik már alkalmazásban, nagyobb fizetést, és hozzáférhetnek az egyre több előrelépési lehetőségeket.

Az ára megszerezte a mester függ számos tényezőtől. Földrajzi elhelyezkedés és az intézményi árak a legtöbb komoly hatással vannak a program költségei. További információkért, a diákok lépjenek kapcsolatba a program választását.

Miután megszerezte ezt a fokozatot, a diplomások többségét dönt, hogy dolgozni a tudományos területen. Sok közülük választanak válni egyetemi tanárok és oktatók. Azt is várható, hogy közzé irodalom, és kommentár a vonatkozó kérdésekben. Sok tanár inkább szánni a legtöbb idejüket kutatása különböző témák és tárgyak. Egy kis százaléka diplomás dönt, hogy dolgozni a kormányzati szervek, így a tisztviselők, hogy a fontos gazdasági döntéseket.

Lesz egy hatalmas tömb oktatási lehetőségek közül lehet választani, amikor a kereső ilyen mértékű; egyesek keresni foka teljesen online. Ha szeretne többet megtudni a lehetőségeket, keresse meg az alábbi program, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

Olvass tovább

Szűrők

 • Mester
 • MSc
 • MA
 • Társadalomtudományok
 • Filozófia, politika és gazdaságtudomány (PPE)
Szakirányok
 • Társadalomtudományok (3)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum