Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 37 Mesterdiplomák ban ben Fintech 2023

37 Mester Programok ban ben Fintech 2023

Áttekintés

Ahhoz, hogy egy adott szakterületen további kompetenciát szerezzen, sok hallgató mesterfokozatot folytat. A diákok kiválaszthatják a speciális képzést az egyetemi tanulmányaikból, vagy a posztgraduális diploma lehet egy másik területen. Bachelor fokok általában szükséges, mielőtt folytatják a fejlett diplomások.

Mi a mester a Fintech-ben? Ez a végzős diploma általában felkészíti a diákokat, hogy a pénzügyi szolgáltatási iparban dolgozzanak, termékeket és szolgáltatásokat kínáljanak az interneten keresztül, vagy technológiát használjanak fel a pénzügyi termékek és a szállítási csatornák innovációjára. A diákok a digitális banki és pénzügyi finanszírozásra, az elektronikus fizetésekre, az online hitelezésre, a kölcsönös kölcsönzésre, a finanszírozásra, a befektetésekre és az értékpapír kereskedésre összpontosítanak, valamint a számítógépes vagy mobilalkalmazásokon keresztül szállítható egyéb pénzügyi menedzsmentekre.

A diákok megtanulják a fejlett programozási készségeket, amelyek alkalmazhatók számos mérnöki és technikai pozícióban. Megismerhetik az együttműködési technikákat és összetett problémamegoldó készségeket is, amelyek jól szolgálhatnak stratégiai tanácsadói környezetekben.

A diploma megszerzésének költsége változhat attól függően, hogy milyen időtartamra van szükség ahhoz, hogy megkapja a diplomát, függetlenül attól, hogy a tanfolyamokat személyesen vagy online módon tartják-e, valamint az iskola helyét. Mielőtt kiválasztaná a mester programját, a diákok több lehetőséget is megvizsgálhatnak.

A mesterképzés a fintech-ben számos karrierlehetőséghez vezethet, többek között a vezető multinacionális bankok vagy pénzügyi intézmények fejlesztési részlegének alelnöke vagy igazgatója. Az online pénzügyi szolgáltatók bérmunkát vehetnek fel kutatóknak vagy fejlesztési igazgatóknak, míg a nagyvállalatoknál a hallgatók stratégiai elemzőként vagy tanácsadói tanácsadóként vehetnek részt a pénzügyi cégekkel való együttműködésben, amikor termékeket indítanak vagy újramegoldanak. A diplomások válhatnak vezérigazgatóvá vagy elnökké, amikor elindítják saját fintech cégeiket, hogy innovatív pénzügyi termékeket kínáljanak a fogyasztóknak vagy a vállalkozásoknak.

A hallgatók továbbképzést folytathatnak az egyetemeken vagy a műszaki iskolákon, akár az egyetemen, akár online távoktatáson keresztül. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Olvass tovább

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Közgazdasági tanulmányok
  • Fintech
Szakirányok
  • Közgazdasági tanulmányok (37)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum