Keystone logo

59 Mester Programok ban ben Humán tanulmányok Nyelvtanulmányok Fordítás 2024

Szűrők

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Humán tanulmányok
  • Nyelvtanulmányok
  • Fordítás
Szakirányok
  • Humán tanulmányok (59)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Mester Programok ban ben Humán tanulmányok Nyelvtanulmányok Fordítás

A mester fokozat egy tudományos fokozat, hogy lehet folytatni befejezése után egy egyetemi diploma. A Master in Translation egy jó választás azok számára, akik a kétnyelvű és szeretné, hogy a karrier belőle.

Mi a Master in Translation? Ez a tanfolyam célja, hogy felkészítse jártasak két- és többnyelvű diákok dolgozni fordítók. A diákok építik a technikai, nyelvi és szakmai készségek, és a tapasztalatszerzés révén szakmai. Fordítóprogramok változik, de a legtöbb a tanórai tanítás és laboratóriumi bemutató építeni sokoldalú kommunikációs készség. A diákok megtanulják, számítógépes alkalmazások, a terminológia, a projekt menedzsment ismeretek, és hogyan, hogy hatékony és pontos fordítás.

Van egy sor azokra, akik a Mester in Translation. Ez teszi ki a diákokat, hogy a különböző kultúrák és emberek, és meg tudják tárgyalni, és hozzon létre utak értelmét ütközése oldalán.A diákok megtanulják, hogyan kell folytatni, politikailag, erkölcsileg, és kreatívan különböző emberekkel.

Mivel a mester fokozatot fordításban irányul diákok számos országban, van több programot kínálnak az egész világon. Az időtartam a konkrét programok, valamint a helyet, eredményezi, hogy különböző költségeket. Ha szeretné megtudni, hogy pontosan mennyi iskolai költségek, vegye fel a kapcsolatot a felvételi osztályon közvetlenül.

A Master in Translation felkészíti a tanulókat a számos karrier szerte a világon. Diplomások jártas fordítók és tolmácsok, és van egy nagy irántuk a kereslet számos különböző területen. Attól függően, hogy az Ön érdekeit, olyan mértékben vezethet a karrier a jog, a politika, a pénzügyek, a kormány, az irányítás, az írástudás, az üzleti, vagy gyógyszert.

Azoknak a mozgalmas életét, gondoltam megszerezte a mester fokozatot tűnhet elsöprő. Azonban számos iskola kínál már a képesség, hogy a legtöbb osztályok online.Ez a rugalmasság lehetővé teszi, sokkal több diák keresni a foka saját időbeosztás. Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.