Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 2 Mesterdiplomák ban ben Fotóriporter 2024

2 Mester Programok ban ben Fotóriporter 2024

Áttekintés

Gyakran használják, hogy megkapja a fejlett tudás és készségek összefogása egy adott területen, a mester fokozatot minősíti a tanulókat a magasabb szintű munkát, mint főiskolai diplomát. A szabványos idő kell ahhoz, hogy teljes a tanterv és egyéb követelmények egy-három év, attól függően, hogy az adott tantárgyat.

Mi a Mester Photojournalism? A Mester Photojournalism jár a korszerű média tanulmányok külön hangsúlyt a fotózás és újságírás. Kínál továbbképző tanfolyamok a vizuális történetmesélés, és a jelentési és írásban cikkek közzétételét, ez a fajta mértékben megfelel a diákokat, hogy dolgozni a különböző kommunikációs és média kapcsolatos pozíciókat. Egy intenzív hangsúly a gyakorlati készségek felvételi és tervezése fotográfiai projektek, valamint a szerkesztés és könyvkiadás a különböző típusú média.

Előnyök megszerzése Master Photojournalism közé széles körű készségfejlesztés a legújabb gyakorlatok fényképezés és talán a gyorsan fejlődő területe a digitális média is. Egy diák belép a területen az erős vágy, hogy a relé aktuális események, és fokozza a kommunikációs készség készlet felkészülni pályára, hogy szolgálja a köz, a kistelepüléseken a globális színtéren.

Tényezők, amelyek meghatározzák a költségek ezek a programok helyét, a program időtartama és típusa tananyag. Mire lehet számítani, hogy fizetni fog eltérőek az iskolák között. Fontos, hogy a kutatás is, és forduljon a közigazgatási hivatalok a potenciális kollégiumok, ha bármilyen kérdése van.

Karrier az photojournalism széles körben elérhető a világ minden tájáról. Minőségi szakemberek keresettek a kis újságok nagy kiadványok és média.Egy tipikus munkaköre lenne fotóriporter, de elérheti a különböző karrier, mint a digitális szerkesztők vagy más új média szakemberek. Azt is elvárják, hogy előre gyorsabban, ha hajlandó utazni. Ezeket a pozíciókat kínált nagyobb média.

Photojournalism programok állnak rendelkezésre az egyetemeken szerte a világon. Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

Olvass tovább

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Újságírás és tömegkommunikáció
  • Újságírás
  • Fotóriporter
Szakirányok
  • Újságírás és tömegkommunikáció (2)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Kapcsolódó tanulmányi területek