Keystone logo

23 Mester Programok ban ben Mérnöki tanulmányok Anyagtudományok Fotonika 2024

Szűrők

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Mérnöki tanulmányok
  • Anyagtudományok
  • Fotonika
Szakirányok
  • Mérnöki tanulmányok (23)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Mester Programok ban ben Mérnöki tanulmányok Anyagtudományok Fotonika

Általában igénylő két év nappali tagozatos képzés, a mester fokozatot a következő teljes tanulmányi eredmény felett főiskolai szinten. Mesterképzés gyakran fogadja korlátozott számú pályázók, így egyetemi hallgatók megtartják fokozat magas, hogy növeljék esélye felvételi.

Mi a Mester Photonics? Diákok, akik jönnek a mérnöki vagy fizikai tudomány háttérrel lehet venni tanfolyamokat, amelyek érintették a fényerősség, de a mester program felkészíti őket a mélyebb, koncentrált tanulmány a témában. Tanfolyam kombinációját tartalmazza tudományos elemzésének fényében kapcsolatos témákban, valamint a laboratóriumi tevékenységet gyakorolni a fogalmak, mint ők tanultak. Munka befejezése mind egyénileg, valamint a csoportban.

Munkalehetőségek javul a mester diplomával, mivel azok jobban felkészülve technikai szempontok a lézerek, spektroszkópia és optika.A mester program segít a diákoknak megérteni mind az elmélet és alkalmazása a fotonika, ezáltal előállítva a diplomával mind a tudományos és műszaki szempontból a specialitása.

A költségek függ az iskola és a helyét. A pályázóknak meg kell összehasonlítani az árakat tandíj és díjak között különböző intézmények válassza ki a programot, amely egyrészt megfelel a költségvetési és oktatási igényeinek.

Diplomások, akik bemegy az iparban gyakran dolgoznak kommunikáció, az egészségügy vagy a napenergia cégek. Ők is elhelyezkedni a készülékgyártó kezelési termékek fejlesztése részeként vagy egy csapat, hogy megkönnyítse a dokumentáció és a marketing. A kommunikáció világában, gyakran együttműködnek mérnökök más tudományágak, mint például a polgári és elektromos, és kapcsolatban állhat a kormány és a tervezés tisztviselők. Diplomások, akik továbbra is az oktatás, adja különlegességeit bimbózó vezette kutatás a világ néhány vezető egyetemek.

Kínáló iskolák mester programok fotonikára található szerte a világon, de jelentős csoportja minőségi programok megtalálhatók Közép- és Észak-Európában. Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.