Keystone logo

2 Mester Programok ban ben Francia irodalom 2024

Szűrők

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Humán tanulmányok
  • Irodalom
  • Francia irodalom
Szakirányok
  • Humán tanulmányok (2)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Popular study format

Popular education type

Mester Programok ban ben Francia irodalom

Diákok, akik elérték a Bachelor of Science és szeretnék folytatni a fejlettebb fokú gyakran beiratkozni a mester programot. Míg a legtöbb program megköveteli a védelem egy értekezés, a tanulmányi követelmények és időráfordítást változik minden oktatási intézmény.

Mi az a mester a francia irodalomban? Bár az egyes programok eltérő, sok hasonló alkatrészeket. A pályázóknak általában kell jártasak a francia és egy megbirkózzanak az ország történetében. A diákok általában elvárják, hogy elemezzék a különböző műfajok irodalom köztük fikció, non-fiction és a költészet. Specialized képzéseit lehet bontásban időszakban, régió, szerző, vagy a témában. Érettségi követelmények lehetnek természetesen alapú vagy kutatás-alapú, attól függően, hogy a program.

A mester a francia irodalomban segítségével művelni képességek, amelyek erősítik az érték a munkahelyen, és érheti el a fizetést mindig is szerettem volna.A diákok gyakran alakulnak felbecsülhetetlen kritikai gondolkodás, a kommunikáció, és problémamegoldó készség, hogy lehet használni az elemzés vagy tanítási szövegek.

A költség kereső felsőfokú terjedhet egyik intézmény a másikra. A különböző lehetőségek természetesen és időigényes feladat, minden program egyedülálló. Kapcsolat a felvételi iroda a program, amely érdekli, hogy érdeklődjön a tandíj, a finanszírozás, és ösztöndíj lehetőségek.

Bár néhány álma, hogy egy tanár, Master of French Literature diplomások nem kell szorítkozni, hogy a karrier az oktatásban. Sok diák dolgozik a nemzetközi ágai jövedelmező iparágak, mint például üzleti, jogi, és pénzügyi. Marketing és kommunikációs munkatársak és szakemberek népszerű választás a friss diplomások. Kormány és a diplomáciai feladatok is gyakori a tudósok között a francia irodalom.

A mester szak segít fejleszteni a tudást és tapasztalatot, amire szükség van, hogy maximalizálja a potenciált. Ahhoz, hogy megtalálja az egyik, hogy igaza van az Ön számára, keressen meg a program alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.