Keystone logo

44 Mester Programok ban ben Közgazdasági tanulmányok Közgazdaságtan Gazdasági fejlődés 2024

Szűrők

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Közgazdasági tanulmányok
  • Közgazdaságtan
  • Gazdasági fejlődés
Szakirányok
  • Közgazdasági tanulmányok (44)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Mester Programok ban ben Közgazdasági tanulmányok Közgazdaságtan Gazdasági fejlődés

MSc, vagy Master of Science, egy olyan oktatási program, amely előírja, körülbelül két év nappali tagozatos képzés befejezéséhez. Mielőtt egy MSc program, a diákok először elvégezték a főiskolai diplomát hasonló területen. Érettségi után egy MSc, diákok is képes megtalálni a magasan képzett munkahelyet kínálnak jobb kompenzáció és a fejlődéshez szükséges lehetőségeket.

Mi MSc Gazdaságfejlesztési? Ebben a posztgraduális program, a hallgatók tanfolyamok makro- és mikroökonómia, kvantitatív módszerek, kereskedelmi elmélet, politikai gazdaságtan, a globalizáció, a mikrofinanszírozás és a modell fejlesztése, hogy jobban megértsék a gazdasági fejlődés elméletek és politikák, amelyek befolyásolják a növekedést és terjeszkedést közösségek a világ minden tájáról . A diákok a teljes tanfolyam, valamint a végleges kutatási papír vagy projekt bizonyítani a szakértelem gazdasági fejlődés.

Ezzel elérték az MSc hallgatók szert a kritikus gondolkodás, a kommunikáció, valamint az innovatív problémamegoldó készség, hogy előnyös lehet mind a személyes és szakmai életüket. Diplomások is megtanulják, hogyan kell alkalmazni tudásukat a valós problémákat, hogy a hatékony változást.

Az ára szerezni mesterképzésre gazdasági fejlődés változik egy kicsit minden diák és minden iskolában. Javasoljuk, hogy a diákok teljes mértékben találjon sajátos oktatási program és az alkalmazni ösztöndíj, ha szükséges.

Azok, akik végzős MSc Gazdaságfejlesztési gyakran nagy az igény a pozíciók várostervezők, fejlesztési projekt koordinátorok és gazdasági projekt fejlesztők, dolgozó helyi vagy nemzetközi kormányok, saját fejlesztési társaságok, építési fejlesztők, vagy akár non-profit és jótékonysági ügynökségek.Sok diák úgy dönt, hogy továbbra is az oktatás elvégzése után a mester fokozatot, és keresni egy PhD így azok elősegítsék a kutatás és a megértés.

Kereseti MSc lehet egy lépcsőfok az útvonal mentén a diákok dolgoznak, hogy elérjék céljaikat az életben. Ha érdekli mozdította meg az oktatás, keresse meg az alábbi program, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.