Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 32 Mesterdiplomák ban ben Gazdaságpolitika 2024

32 Mester Programok ban ben Gazdaságpolitika 2024

Áttekintés

A legnagyobb szereplői gazdaság ki a legnagyobb hatást az általános piaci feltételek. A kormányok, a bankok és magántársaságok létre kell hozni stratégiákat, amelyek osztják a korlátozott források a lehető leghatékonyabb módon. Azok a Master in Economic Policy azzal a készséggel, ezek a szervezetek attól függ, hogy az információk elemzésére, és hatékony programokat.

Mi a Mester Gazdaságpolitikai? Ez egy speciális mértékben, hogy fokozza a hallgatók oktatásához túl a posztgraduális szinten. Arra összpontosít, hogy a főbb közgazdasági elméletek, mint azok a politikai döntések. A diákok felfedezni témák egyaránt fontos a mikro- és makrogazdasági kilátások. Területre összpontosít közé adópolitika, a kereskedelmi megállapodások és az állami programok. A végzettek képesek azonosítani az elégtelenségek és javaslatokat tesznek, hogy racionalizálja működését nagyszabású szervezetek.

A végzős lesz kifejlesztett fejlett a kritikai gondolkodás és a kommunikációs készség.Azon kívül, hogy képes elemezni a lehetséges eredmények a politikai változások, ezek a diákok tanítják, hogy hozzon létre a részletes jelentések, prezentációk szintetizáló összetett gondolatok egy könnyen érthető formában. Ezek a programok is, hogy a diákok a lehetőséget, hogy megkezdhesse a munkát a legújabb szoftver eszközök az adatok gyűjtése és elemzése.

A költség a Master in Economic Policy függ az intézmény a hallgató úgy dönt, hogy részt vegyen. Javasoljuk, hogy a diákok kapcsolatba a felvételi osztályok iskolák szóba kerül a részletesebb tájékoztatást díj és a tandíj.

Diplomások foglalkoztathatók számos területen. Befejezése után a programot, sokan tudják, hogy előre a meglévő pályát. A kormányok, a bankok és magántársaságok minden szükség a szolgáltatás ezek a diplomások. Megtalálják munkát, mint az elemzők és a tanácsadók. Néhány sikeresen vezetői szerepek az állami programok.Mások úgy dönt, hogy folytatja tanulmányait, és befejezni a doktori programban. Ezek a diákok kvalifikálta pályára a tudósok.

Fontos, hogy fontolja meg annyi lehetőség, mint lehetséges, mielőtt döntést hoz a programot. A nemzetközi diákok és dolgozó szakemberek, az online tanfolyam nyújt minőségi oktatási lehetőségek, hogy beleférjen a földrajzi és ütemezési korlátozások. Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.

Olvass tovább

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Jogi tanulmányok
  • Irányelv
  • Gazdaságpolitika
Szakirányok
  • Jogi tanulmányok (32)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum