Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 41 Mesterdiplomák ban ben Gender tanulmányok 2023

41 Mester Programok ban ben Gender tanulmányok 2023

Áttekintés

A mester 's diplomát egy lehetőség, hogy bővítsék és mélyítsék az egyik ' s az oktatás egy adott területen miután elvégezte a főiskolát. Sok szakma szükség a master 's diplomát egy kapcsolódó területen, így a tanulók sajátos karrier célok kell tartani ezt a tanmenetet szem előtt.

&nbsp

Mi a Mester Gender Studies? Az ilyen mértékű oktatja a diákokat a komplex nemek kérdését a modern társadalomban. Minden program egy adott területre összpontosíthat, mint például a jog, a szociális munka, szociológia. Azonban minden gender studies programok közös célja a felkészülés diplomások számára tartalmas munka reagál a társadalmi koncepciók a nemek. Tanfolyamok gyakran érinteni, és olyan elemeket feminista revizionista történelem, intersectionality elmélet és a politika.

&nbsp

Talán a legjelentősebb előnye, hogy elérjük a master 's diplomát gender studies a fokozott társadalmi tudatosság a tanterv biztosít a hallgatók.A szakmai ismeretek nem és milyen módon működik a társadalmon belül lehetővé teszi a diákok, hogy ismerje el hasonló kulturális minták és azonosítani az igazságtalanság számos formájában.

&nbsp

A kapcsolódó költségeket a Mester Gender Studies függően változnak iskola 's helye és mérete. A leginkább up-to-date becslések beiratkozás és a regisztrációs költségek, kontakt programok közvetlenül a felvételi iroda.

&nbsp

Sok diák vajon mi a master 's diplomát gender studies kínál számukra szempontjából pályára. Az ilyen mértékű megnyitja a kaput a sokféle szakma, beleértve a folyamatos kutatás és oktatás keretében a tudományos körök, a politika és a jog. Mivel a nemi tudatosság növekszik, több munkáltató keresik iskolázott egyének egy cég megértése gender studies mint tanácsadók. Bár sokan, akik nem töltött idő tanul neme nem veszik észre, gender studies alkalmazható szinte minden területén, a média és a filmes tanulmányokat az egészségre.A nemek közötti mindenütt jelen van, és a diplomások Ezek a programok értékes munkát így jobban látható a nagyközönség számára.

&nbsp

Gender studies sok mindent kínál, és egyre több diák beiratkozott a programok minden nap. Használja kereshető adatbázisa iskolák találni egy programot, amely megfelel a céljait és érdekeit. Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.

Olvass tovább

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Társadalomtudományok
  • Gender tanulmányok
Szakirányok
  • Társadalomtudományok (41)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum