Keystone logo

70 Mester Programok ban ben Természettudományok Földtani tudományok Geológia 2024

Szűrők

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Természettudományok
  • Földtani tudományok
  • Geológia
Szakirányok
  • Természettudományok (70)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Mester Programok ban ben Természettudományok Földtani tudományok Geológia

Követésén mesterképzés, egyetemi hallgatók képesek bővíteni ismereteiket a téma és alkalmazni ezt a megértést, hogy a különböző valós törekvéseit. Nem csak ez vezet megnövelt értelemben az önmegvalósításhoz, ez is egy nagyszerű módja annak, hogy biztosítsa a jövedelmező karrier a választott területen. Geológia az egyik ilyen terület a hallgatók folytatni annak érdekében, hogy megszerezzék a különböző megértése a föld maga, és hogyan jött létre.

&nbsp

Mi a Mester Geológia? Ez a tanfolyam foglalkozik minden dolog földön, a fizikai összetétele, az evolúciós folyamatot. A hallgatók tudomása van osztályok ökológia, kémia, fizika és más témákkal kapcsolatos geológiai tudomány. A felsőfokú tanulmányokat a földön lehet majd alkalmazni, hogy számos területen, beleértve a dolgok, mint a mérnöki és pozíciókat a tudomány.

&nbsp

Amikor keresek egy Mester Geológia, a diákok választhatnak a különféle fókuszok attól függően, hogy egyéni érdekek és tehetségét. A készségek felhalmozott ezen keresztül a tanfolyam lehet alkalmazni az egész világon, ami fontos lehet, hogy a diákok keresnek, hogy utazási egy része a hosszú távú karrier célok.

&nbsp

Mivel tandíj változhat iskolánként, hogy 's fontos, hogy minden diák tisztában kell lenniük a teljes költség, mielőtt bármilyen tartós döntéseket. Ebben az esetben a 's legjobb, ha kapcsolatba a leendő iskola közvetlenül annak érdekében, hogy belefér-e egy ' s költségvetést.

&nbsp

Ami a karrier illeti, megszerezte a mester 's diplomát geológia nyithat ajtók száma diplomások. A diákok tudják biztosítani a munkát a környezetvédelmi és energetikai ipar, néhány pedig egyenesen tartsa a kutatás pozíciók nagy horderejű tanulási intézmények.Az érdeklődők a föld 's múlt alkalmazni tudásukat régészeti célokra, míg mások úgy döntenek, hogy a mérnöki vagy építési munkálatok.

&nbsp

Online tanfolyam által kínált top tanulási lehetőség is, hogy a diákok a világ minden tájáról, hogy megszerezzék a szükséges készségeket, hogy biztosítsa a jövedelmező karrier. Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.