Keystone logo

4 Mester Programok ban ben Energiatanulmányok Energia Globális energia 2024

Szűrők

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Energiatanulmányok
  • Energia
  • Globális energia
Szakirányok
  • Energiatanulmányok (4)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Mester Programok ban ben Energiatanulmányok Energia Globális energia

A mester fokozat azt jelzi, hogy egy diák tanult egy adott témát több éve, egyre mély megértése általuk választott területen. Általában ezek a képzéseit nyitottak azokra, akik korábban már a diplomát. A mester fokozatot lehet elérni számos különböző területen.

Most mi van a Mester Global Energy? Ez a fokozat gyakran célja, hogy segítse a diákok minden tanulni energiaforrások, a konfliktusok, a politikák és a fejlesztési nemzetközi szemszögből nézve. Tanfolyamok lehet olyan témákat, mint például az energia kormányzás, az energia és a gazdaság, a politikai rendszerek és az energia, a határokon átnyúló energetikai kérdések és típusú energiatermelés. Attól függően, hogy a program, a diákok terjed széles földrajzi területek vagy a hangsúlyt szorosan konkrét régiók, mint például az Európai Unió.

Sok előnyeit a diákoknak, akik a teljes egy ilyen fok.Az egyik jelentős az, hogy miután a mester fokozatot segítségével a diákok, miközben munkát keres. Másik nagy előnye az, hogy a diákok általában szert mély tudásbázis, amely jól jöhet a pályaválasztás.

A költségek egy Mester Global Energy változik intézményenként. Az érdeklődők abban, hogy egy ilyen mértékű meg kell győződnie arról, hogy ne a pénzügyi kutatás, mielőtt elkötelezné magát beiratkozás.

Sok különböző pálya követhető egy diplomát globális energia. A diákok választhatnak, hogy legyen politikus vagy politikai döntéshozók, hogy keresi energetikai megoldások nemzetközi szinten. Egy másik lehetőség az, hogy folytatja a munkát a multinacionális energetikai vállalatok, illetve a civil szervezetek között. Néhány friss diplomás választja a professzorok, tanárok, hogy oktassák a többi diák a globális energia.

Ha úgy gondolja, szeretné keresni a Mester Global Energy, az adatbázis iskolák és programok segíthetnek megtalálni, amire szüksége van.Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.