Keystone logo

48 Mester Programok ban ben Mérnöki tanulmányok Gyártás 2024

Szűrők

Szűrők

 • Mester
 • MSc
 • MA
 • Mérnöki tanulmányok
 • Gyártás
Szakirányok
 • Mérnöki tanulmányok (48)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum

  Mester Programok ban ben Mérnöki tanulmányok Gyártás

  Manufacturing egy komplex és interdiszciplináris terület, amely magában foglalja tervezés, ipari formatervezés, az anyagtudomány, a vezetés, menedzsment és egyéb szakterületek. A diplomások a Bachelor program egy kapcsolódó területen, akik kívánják, hogy fokozzák a tudományos képesítés, vagy dolgozó szakemberek célja egy szakmai átállást vagy promóció, a Mester Manufacturing lehet a tökéletes illeszkedést. Többek között, Master in Manufacturing diákok kapnak alapos ismerete folyamat modellezése, intelligens gyártórendszerek, szimuláció, optimalizálás mérnöki, gyártási modellezés és ellenőrzés, a termékfejlesztés és modellezés és gyártás tervezés és ellenőrzés.

  Ajánlott a teljes munkaidőben vagy részmunkaidőben, Mester gyártási programokat elmúlt egy-két év, amikor azt a hagyományos, teljes munkaidőben.Egyetemek és felsőoktatási intézmények az egész világon - az Egyesült Királyság, Dánia, Franciaország, Finnország, Svédország, az Egyesült Államok és több - kínál akkreditált Mester Manufacturing programokban. Mester Manufacturing diákok gyakran a lehetőséget, hogy koncentrálni egy aspektusa, ágazat gyártási, ami érdekli őket, és az egyes programok teljesítése szükséges a mélyreható dolgozat projektet.

  Ha a szakmai karrier pályán is részesülnek a minősítését a Mester Manufacturing, majd tovább a lehetőségek közül választhat, még ma!