Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 47 Mesterdiplomák ban ben Gyártás 2023

47 Mester Programok ban ben Gyártás 2023

Áttekintés

Manufacturing egy komplex és interdiszciplináris terület, amely magában foglalja tervezés, ipari formatervezés, az anyagtudomány, a vezetés, menedzsment és egyéb szakterületek. A diplomások a Bachelor program egy kapcsolódó területen, akik kívánják, hogy fokozzák a tudományos képesítés, vagy dolgozó szakemberek célja egy szakmai átállást vagy promóció, a Mester Manufacturing lehet a tökéletes illeszkedést. Többek között, Master in Manufacturing diákok kapnak alapos ismerete folyamat modellezése, intelligens gyártórendszerek, szimuláció, optimalizálás mérnöki, gyártási modellezés és ellenőrzés, a termékfejlesztés és modellezés és gyártás tervezés és ellenőrzés.

Ajánlott a teljes munkaidőben vagy részmunkaidőben, Mester gyártási programokat elmúlt egy-két év, amikor azt a hagyományos, teljes munkaidőben.Egyetemek és felsőoktatási intézmények az egész világon - az Egyesült Királyság, Dánia, Franciaország, Finnország, Svédország, az Egyesült Államok és több - kínál akkreditált Mester Manufacturing programokban. Mester Manufacturing diákok gyakran a lehetőséget, hogy koncentrálni egy aspektusa, ágazat gyártási, ami érdekli őket, és az egyes programok teljesítése szükséges a mélyreható dolgozat projektet.

Ha a szakmai karrier pályán is részesülnek a minősítését a Mester Manufacturing, majd tovább a lehetőségek közül választhat, még ma!

Olvass tovább

Szűrők

 • Mester
 • MSc
 • MA
 • Mérnöki tanulmányok
 • Gyártás
Szakirányok
 • Mérnöki tanulmányok (47)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum