Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 4 Mesterdiplomák ban ben Gyártásvezetés 2023

4 Mester Programok ban ben Gyártásvezetés 2023

Áttekintés

Megszerzése Master of Science fokozatot lehet egy nagyszerű módja a diplomások betörni magas szintű pozíciókat virágzó iparágak, így a gyártás. Ennek érdekében, kiérdemelve a Master in Manufacturing Leadership tudják fejteni azokat a kritikus helyzetek sikeresen irányította a szervezet 's gyártási eljárások.

Mi a Master in Manufacturing Leadership? A kutatási terület magában foglalja kombinációja alapvető gyártási koncepciók révén az üzleti és a mérnöki képzések. Praktikus megfontolások, mint például az ellátási lánc menedzsment és a műveletek, majd hangsúlyozta, amellett, hogy a tanfolyam középpontjában a gyártási folyamat világszerte. Hallgatókkal is azt tanácsolta a döntéshozatali taktika, és megtanulják a módját, hogy alkalmazzák ezeket a módszereket valós kérdéseket.

Folytató hallgatók a tanulmányok is várom, hogy számos előnnyel jár befejezésekor.A globális perspektíva képesek az ilyen tanfolyam lehetővé teszi diplomások megfelelő munkát találni bárhol a világon. Továbbá ezek rendelkező gyártási vezető fok lehet keresettek a számos szervezet köszönhetően a magas szintű készség képesek az ilyen továbbképző tanfolyamok.

Ami a költséget illeti, a tandíj nagy mértékben változhat. A hossza a program egy tényező a teljes költség, valamint a főiskolai vett részt. Hogy 's miért ' s fontos, hogy minden egyes tanuló meghatározni, hogy egy iskolában egy jó meccs nekik, mielőtt döntést hozna.

Mikor jön a karrier, a hallgatókat a Master in Manufacturing Leadership is várom, hogy sok örömteli és jövedelmező lehetőségeket kínál a területen a gyártás. Azok számára, amelynek középpontjában a vezetői szempontból a gyártás, a pozíciók, mint a gyártási építésvezető és a koordinátor lehet egy nagyszerű mérkőzésen.Egyéb lehetőségek közé tartozik a gyártási mérnök, amelyben szakemberek kell tartani ellátási láncok mozog, és elősegítheti a problémák olyan kérdéseket az út mentén. Hála a kiterjedt tanfolyam ezen programokhoz kapcsolódó, diplomások is, hogy munkát találjanak, számos magas profilú cégek keresve a legjobb pályázó.

Azok számára nehézségekbe ütközik, hogy vegyenek részt az osztályok rendszeresen, online tanulás lehet egy nagyszerű lehetőség. Ez különösen igaz a hallgatók a távoli területeken élő, vagy azoknak, akik bővíteni az oktatás, miközben már fenntartásának teljes munkaidős állást. Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.

Olvass tovább

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Menedzsment tanulmányok
  • Vezetés
  • Gyártásvezetés
Szakirányok
  • Menedzsment tanulmányok (4)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum