Keystone logo

4 Mester Programok ban ben Menedzsment tanulmányok Vezetés Gyártásvezetés 2024

Szűrők

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Menedzsment tanulmányok
  • Vezetés
  • Gyártásvezetés
Szakirányok
  • Menedzsment tanulmányok (4)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Mester Programok ban ben Menedzsment tanulmányok Vezetés Gyártásvezetés

Megszerzése Master of Science fokozatot lehet egy nagyszerű módja a diplomások betörni magas szintű pozíciókat virágzó iparágak, így a gyártás. Ennek érdekében, kiérdemelve a Master in Manufacturing Leadership tudják fejteni azokat a kritikus helyzetek sikeresen irányította a szervezet 's gyártási eljárások.

Mi a Master in Manufacturing Leadership? A kutatási terület magában foglalja kombinációja alapvető gyártási koncepciók révén az üzleti és a mérnöki képzések. Praktikus megfontolások, mint például az ellátási lánc menedzsment és a műveletek, majd hangsúlyozta, amellett, hogy a tanfolyam középpontjában a gyártási folyamat világszerte. Hallgatókkal is azt tanácsolta a döntéshozatali taktika, és megtanulják a módját, hogy alkalmazzák ezeket a módszereket valós kérdéseket.

Folytató hallgatók a tanulmányok is várom, hogy számos előnnyel jár befejezésekor.A globális perspektíva képesek az ilyen tanfolyam lehetővé teszi diplomások megfelelő munkát találni bárhol a világon. Továbbá ezek rendelkező gyártási vezető fok lehet keresettek a számos szervezet köszönhetően a magas szintű készség képesek az ilyen továbbképző tanfolyamok.

Ami a költséget illeti, a tandíj nagy mértékben változhat. A hossza a program egy tényező a teljes költség, valamint a főiskolai vett részt. Hogy 's miért ' s fontos, hogy minden egyes tanuló meghatározni, hogy egy iskolában egy jó meccs nekik, mielőtt döntést hozna.

Mikor jön a karrier, a hallgatókat a Master in Manufacturing Leadership is várom, hogy sok örömteli és jövedelmező lehetőségeket kínál a területen a gyártás. Azok számára, amelynek középpontjában a vezetői szempontból a gyártás, a pozíciók, mint a gyártási építésvezető és a koordinátor lehet egy nagyszerű mérkőzésen.Egyéb lehetőségek közé tartozik a gyártási mérnök, amelyben szakemberek kell tartani ellátási láncok mozog, és elősegítheti a problémák olyan kérdéseket az út mentén. Hála a kiterjedt tanfolyam ezen programokhoz kapcsolódó, diplomások is, hogy munkát találjanak, számos magas profilú cégek keresve a legjobb pályázó.

Azok számára nehézségekbe ütközik, hogy vegyenek részt az osztályok rendszeresen, online tanulás lehet egy nagyszerű lehetőség. Ez különösen igaz a hallgatók a távoli területeken élő, vagy azoknak, akik bővíteni az oktatás, miközben már fenntartásának teljes munkaidős állást. Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.