Keystone logo

10 Mester Programok ban ben Mérnöki tanulmányok Tengerészeti mérnök Haditengerészeti építészet 2024

Szűrők

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Mérnöki tanulmányok
  • Tengerészeti mérnök
  • Haditengerészeti építészet
Szakirányok
  • Mérnöki tanulmányok (10)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Mester Programok ban ben Mérnöki tanulmányok Tengerészeti mérnök Haditengerészeti építészet

A mester 's diplomát általában követi befejezése után egy egyetemi diplomát. Igénylő három-négy év alatt fejezik be, mestere 's szakok tipikusan egy mix természetesen a munka és kutatási projektek. A mester 's dolgozat általában szükséges utolsó évében a tanulmány.

Egyének, akik fontolgatják egy felsőfokú mérnöki vagy hajók tervezése kérheti, "Mi a Mester Naval Architecture? " Általában álló fejlett tanulmányok a tudomány a hajók tervezése, beleértve a modellezés és a tesztelés, valamint alapos ismerete Az ezzel kapcsolatos alapelveket, mint a folyadék dinamika, a master 's diplomát tengeri építészet felkészíti a tanulókat a siker a tengeri ipari szektorban.

Ellátások között az, hogy egy Mester Naval Architecture magában foglalja a fejlett kompetencia készségek és ismeretek kapcsolatos tengeri hajók és struktúrák.Néhány diák folytassa a mester 's diplomát tengeri építészet a felkészülés doktori tanulmányokat kapcsolódó területen.

Az ára a Mester Naval Architecture mértékben különböző egyetemek a világ függ része a világ, és különösen olyan országban, ahol a program által kínált. További részletes információ a várható költségek a tandíj és a költségek elérhető az iskolák az alábbi listából.

Karrier lehetőségek tervezése, gyártása és üzemeltetése tengeri hajók számára a sikeres diák egy Master in Naval Architecture programban betöltött pozíció kormányzati szervek és a haditengerészeti védelmi szerte a világon. Tengerészeti ágazat karrier között mozog tervezése és kivitelezése, hogy üzemeltetése és karbantartása tengeri hajók és struktúrák minden fajta. A kiváló tudással és magas szintű képzés sikeres Mester Naval Architecture van kereslet, versenyképes fizetést számos területen a világ.

Programok a Master in Naval Architecture mértékben, beleértve a különleges zeneszámok és más különleges területek tudományos kutatás, várják egyetemek a világ. Ez könnyű, hogy többet tudjon specifikus termékek az iskolákban, melyek a tengeri építészet mestere 's diplomát. Egyszerűen keresni a programot alább, és lépjen kapcsolatba közvetlenül a felvételi irodában az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.