Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 3 Mesterdiplomák ban ben Hispanisztika 2023

3 Mester Programok ban ben Hispanisztika 2023

Áttekintés

Nemzetközi üzleti ügyeit egyre nagyobb területen, igényes szakembereknek a nyelvi és a kulturális megértés kell dolgozni egy összekapcsolt világban. Felajánlás egy multi-diszciplináris megközelítés, a Mester Hispanisztika ad a diákok széles körű egyetértés a latin-amerikai történelem, kultúra és a politika. Egy diplomát spanyol tanulmányok, a diákok is kezdjék el karrierjük földrajzi határok nélküli.

Mi a Mester Hispanisztika? Ez egy interdiszciplináris mértékben, amely felöleli a latin-amerikai történelem, a kultúra és a politika. Attól függően, hogy a diákok érdeke, tanulmányt lehet szabni, hogy megfeleljen a különböző fókusszal. Magában foglalja a tanfolyam antropológia, a történelem, a kulturális tanulmányok, latin-amerikai irodalom és nyelv, valamint a politika és a nemzetközi kapcsolatok. A program során a diákok is feltárja témák és vizsgálja elméletek, hogy jobban megértsék a kortárs latin-amerikai.

A Mester Hispanisztika ad a diákok alapos ismerete Latin-Amerikában. Az interdiszciplináris megközelítés ad a diákok széles körű egyetértés a történelmi, kulturális és politikai kérdésekről. Mivel a programokat, rugalmas, a diákok képesek felépíteni egy tanfolyam, hogy megfeleljen az egyéni tanulmányi érdekeit.

Programokat kínálnak országok és iskolák szerte a világon, és a költségek nagyon eltérőek. Ha többet szeretne megtudni a költségek és természetesen kínálatát, szüksége lesz közvetlen kapcsolatba kerüljön iskola van, amely a Mester Hispanisztika.

Hallgatókat a Mester Hispanisztika készek az üzleti világ, a tudomány, vagy a politika. A növekvő nemzetközi kereslet a kétnyelvű szakemberek párosul a mély kulturális megértés, hogy a hallgatók elsajátítják megnyitja őket, hogy pályára szerte a világon.Közös karrierje megtalálható kulturális ügyekért felelős, a nemzetközi üzleti szakember, fordító, nyilvános rendszergazda, pedagógus, import / export szakosodott, és a nemzetközi kapcsolatok szakértője.

A diákok, akik szenvedélyesen latin-amerikai témák, a Mester Hispanisztika nyit végtelen karrierlehetőségek. Akár akarjuk, hogy részt vesz a teljes vagy részmunkaidős, vannak olyan programok, hogy illeszkedjen a menetrend. Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.

Olvass tovább

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Humán tanulmányok
  • Nyelvtanulmányok
  • Hispanisztika
Szakirányok
  • Humán tanulmányok (3)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum