Keystone logo

1 Mester Programok ban ben Humán tanulmányok Nyelvtanulmányok Hispanisztika 2024

Szűrők

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Humán tanulmányok
  • Nyelvtanulmányok
  • Hispanisztika
Szakirányok
  • Humán tanulmányok (1)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

Mester Programok ban ben Humán tanulmányok Nyelvtanulmányok Hispanisztika

Nemzetközi üzleti ügyeit egyre nagyobb területen, igényes szakembereknek a nyelvi és a kulturális megértés kell dolgozni egy összekapcsolt világban. Felajánlás egy multi-diszciplináris megközelítés, a Mester Hispanisztika ad a diákok széles körű egyetértés a latin-amerikai történelem, kultúra és a politika. Egy diplomát spanyol tanulmányok, a diákok is kezdjék el karrierjük földrajzi határok nélküli.

Mi a Mester Hispanisztika? Ez egy interdiszciplináris mértékben, amely felöleli a latin-amerikai történelem, a kultúra és a politika. Attól függően, hogy a diákok érdeke, tanulmányt lehet szabni, hogy megfeleljen a különböző fókusszal. Magában foglalja a tanfolyam antropológia, a történelem, a kulturális tanulmányok, latin-amerikai irodalom és nyelv, valamint a politika és a nemzetközi kapcsolatok. A program során a diákok is feltárja témák és vizsgálja elméletek, hogy jobban megértsék a kortárs latin-amerikai.

A Mester Hispanisztika ad a diákok alapos ismerete Latin-Amerikában. Az interdiszciplináris megközelítés ad a diákok széles körű egyetértés a történelmi, kulturális és politikai kérdésekről. Mivel a programokat, rugalmas, a diákok képesek felépíteni egy tanfolyam, hogy megfeleljen az egyéni tanulmányi érdekeit.

Programokat kínálnak országok és iskolák szerte a világon, és a költségek nagyon eltérőek. Ha többet szeretne megtudni a költségek és természetesen kínálatát, szüksége lesz közvetlen kapcsolatba kerüljön iskola van, amely a Mester Hispanisztika.

Hallgatókat a Mester Hispanisztika készek az üzleti világ, a tudomány, vagy a politika. A növekvő nemzetközi kereslet a kétnyelvű szakemberek párosul a mély kulturális megértés, hogy a hallgatók elsajátítják megnyitja őket, hogy pályára szerte a világon.Közös karrierje megtalálható kulturális ügyekért felelős, a nemzetközi üzleti szakember, fordító, nyilvános rendszergazda, pedagógus, import / export szakosodott, és a nemzetközi kapcsolatok szakértője.

A diákok, akik szenvedélyesen latin-amerikai témák, a Mester Hispanisztika nyit végtelen karrierlehetőségek. Akár akarjuk, hogy részt vesz a teljes vagy részmunkaidős, vannak olyan programok, hogy illeszkedjen a menetrend. Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.