Keystone logo

74 Mester Programok ban ben Technológiai tanulmányok Információs technológia Információs technológia menedzsment 2024

Szűrők

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Technológiai tanulmányok
  • Információs technológia
  • Információs technológia menedzsment
Szakirányok
  • Technológiai tanulmányok (74)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Mester Programok ban ben Technológiai tanulmányok Információs technológia Információs technológia menedzsment

A mester program célja a diákok, akik már elvégezték a négyéves főiskolai diplomát. Részletes tanfolyamok tovább kell fejleszteni a megértést a bonyolult elméleti tárgy. Befejezése egy ilyen fok általában szükség további kétéves tanulmányi és az eredeti kutatási projekt, amely bizonyítja, mesteri a területen.

Szóval, mi is a mester Information Technology Management? Ezek nagyon keresettek szakok, amelyek fokozzák a diák technológiai és analitikai képességeit. Ők a leginkább alkalmas azok számára, diákok erős matematika, a tudomány, vagy mérnöki háttérrel, és előkészíti a diplomások pályára irányító komplex információs rendszerek. Témák tanulmányi gyakran tartalmaznak kiberbiztonság, adatelemzés, a gazdálkodó szervezetek, számítógépes hardver és szoftver. A diákok elméletet a gyakorlatba tervezésével és új információs rendszerek és hálózatok a meglévő technológiát.

A mesteri informatikai ad diplomások a készségeket, amelyekre szükségük van, hogy módosítsa és építeni az információs rendszerek produktív célokra. Ezek a diplomások is nyerhetnek továbbfejlesztett vezetői készségek, amely segíthet nekik szervezni csapatok technológiai szakemberek és jobb eredmények érhetők el az IT részlegek. Üzleti ismeretek lehetővé teszik, hogy a közvetlen erőfeszítéseket optimális megoldásokat.

A szak költségei függnek tandíjemelési által felszámított egyetemen. A felvételi osztályok az egyes intézmények további információkkal tud szolgálni. Diákok is meg kellene vizsgálni a költségeket a megélhetési költségeiket, miközben beiratkozott.

Befejezése után egy speciális szak, diplomások készek belépni a munkaerő, mint a vezetők és a projektvezető. Ezek által bérelt nagyvállalati cégek, amelyek saját adatok és információs rendszerek. Ezek a szakértők folyamatosan az infrastruktúra szervezett és biztonságos.Néhány diplomások esetében is működik a kormányzati szervek és nonprofit szervezetek hasonló szerepkörben. Azok számára, akik inkább különböző pályájuk, tanácsadás munkák nekik a szabadságot, hogy dolgozni az egyes projektek. Néhány ág ki a saját és kezdődik az új információs technológiai cégek.

A leendő hallgatók találjon az összes lehetőséget, mielőtt döntést hoz egy adott programot. Sok online egyetem kínál a legrugalmasabb és a megfelelő oktatás. Ezek a programok nagy nemzetközi diákok vagy dolgozó szakemberek, hogy logisztikai nehézségeket. Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.