Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 88 Mesterdiplomák ban ben Innováció és vállalkozás 2024

88 Mester Programok ban ben Innováció és vállalkozás 2024

Áttekintés

Beletelik egy speciális adottságokat kíván üzembe helyezni a friss üzleti vagy projekt. Nem mindenkinek van alkalmassági vagy a bátorságot, hogy vizsgálja meg az ismeretlen. Azok a Mester Innováció és vállalkozás van szerelve a tudás és a képzési vállalkozások fejlesztésére van szükség, ötletek lehetőségeket, mellyel új piacokat.

&nbsp

Mi a Mester innováció és a vállalkozások? Ez egy speciális mértékben, hogy fokozza a készségek tehetséges üzleti szakemberek túl a posztgraduális szinten. Azt is összpontosít létre a vezetők számára, akik hajlandóak kockázatot vállalni, és új ötleteket. Tanfolyam gyakran áll a felülvizsgálatát az alapvető üzleti témák, beleértve a szervezeti struktúrák, pénzügyi, közgazdasági és jogi. Részletes témák foglalkozni fejlődő üzleti tervek, projekt menedzsment, kutatás, termékfejlesztés és a stratégiai marketing. A diákok választhatnak, hogy összpontosítson egy adott iparág vagy technológia.

&nbsp

A diplomások, a hallgatók készek arra, hogy értékelje az új ötletek, és válassza ki a legjövedelmezőbb a további fejlődéshez. Ezek a programok a kommunikáció fokozása és az érvelés képességét diplomások fellépnek létrehozására tervek és látta projektek révén a befejezésig. A lépések a sikeres innováció tanulunk meg, és a diákok képesek kézműves, eladni, és indítson új üzleti ötletek. A diákok tudják, hogyan lehet megszerezni finanszírozás és a manőver révén a buktatókat szabályozási folyamatok.

&nbsp

Az ára a Mester Innovációs és vállalkozási programban függ az egyetem. Érdeklődő magánszemélyek lépjenek kapcsolatba a felvételi szervezeti egységei intézmények választás részleteket díjat és a tandíjat. A legtöbb program lesz szükség, legalább két teljes év tanulmányi. Megélhetési költségek és az anyagköltség is meg kell tervezni előre.

&nbsp

Befejezésekor a program diplomások készek belépni a munkaerő a projekt menedzserek és kutatók. Sok munkát találni, a technológiai cégek irányítja az új szoftver és hardver eszközöket. Mások inkább az önálló munkavégzésre, és képesek kezdő és kezelése a saját cég. Néhányan úgy kifizetődő munka, mint az elemzők és a tanácsadók.

&nbsp

Fontos, hogy fontolja meg annyi lehetőség, mint lehetséges, mielőtt döntést hoz a programot. A nemzetközi diákok és dolgozó szakemberek, az online egyetem kínál minőségi oktatást, hogy belefér-e az életmód korlátai. Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.

Olvass tovább

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Üzleti tanulmányok
  • Üzletvezetés / Vállalkozásfejlesztés
  • Innováció és vállalkozás
Szakirányok
  • Üzleti tanulmányok (88)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum