Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 56 Mesterdiplomák ban ben Innováció menedzsment 2024

56 Mester Programok ban ben Innováció menedzsment 2024

Áttekintés

A mesterképzés posztgraduális diploma. Ez olyan diákoknak adományozható, akik egy-két év alatt szakterületet tanulnak. A diploma felvértezi a diákokat a karrierépítéshez. Azt is biztosítja a tudományos alapokat a doktori fokozatot.

Mi az innovációs menedzsment MA? A kutatás innovációkezelési területe ösztönzi a kreatív gondolkodásmódot. A résztvevők fejleszthetik a know-how-t, hogy segítsék a magán és az állami szektorokat kihasználni a piacon kialakulóban lévő lehetőségekből. A diákok megtanulják, hogyan lehet azonosítani és fejleszteni az élvonalbeli ötleteket, termékeket, szolgáltatásokat és folyamatokat. Megtanulhatják, hogyan kezeljék az ötletet a koncepciótól a megvalósításig. Ezek a programok általában olyan diszciplínák széles skálájából származnak, mint az újságírás, a jog, a divat és a marketing. A programtól függően a hallgatók felügyelhetik egy kutatási projektet, vagy részt vehetnek egy cégnél vagy állami szervnél.

Az innováció menedzsmentjében folytatott hallgatók értékes készségeket fejleszthetnek ki, beleértve a kockázatkezelést, a kreatív gondolkodást és a problémamegoldást. Ezek a tulajdonságok nemcsak hasznosak a mindennapi életben, hanem a leendő munkáltatók számára is nagyra értékelik őket.

A program hossza és az iskola elhelyezkedése befolyásolja az oktatás költségeit. A legjobb, ha felkeresi az intézményeket, hogy többet megtudjon a díjakról és költségekről.

Az innováció menedzsment egy egyre növekvő igényt felmutató terület. Sok vállalkozás, szervezet és vállalat olyan tehetséges embereket keres, akik segítenek nekik versenyelőnyt szerezni. A gazdaság és a technológiai fejlõdés változásai következtében az ezen a területen mesterképzésû egyének bõséges foglalkoztatási lehetõségeket találhatnak. A diplomások alkalmasak vezetői és vezetői szerepekre. Néhány karrier-pályára kiterjed az innovációkutatás, a márka menedzsment, valamint a kutatás és fejlesztés. A diplomás lehet technológiai portfólió-menedzser, K F menedzser vagy ötletgazdálkodási szakember.

Az internetes tanterv ideális, ha rugalmas menetrendre van szüksége, és könnyű hozzáférést biztosít a felsőoktatáshoz. Az induláshoz keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépő irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Olvass tovább

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Technológiai tanulmányok
  • Technológiai innováció
  • Innováció menedzsment
Szakirányok
  • Technológiai tanulmányok (56)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum