Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 106 Mesterdiplomák ban ben Ipari mérnök 2024

106 Mester Programok ban ben Ipari mérnök 2024

Áttekintés

A Master in Industrial Management a diákok, akik szeretnék felfedezni a tanfolyam koncentrál ipari üzleti és mérnöki irányítás. Aki olyan fejlett oklevelet ad versenyképességét ezen a rendkívül igényes környezetben.

&nbsp

Mi a Master in Industrial Management? A Master in Industrial Management felvértezi a hallgatók alapvető ismereteket, mint például a működését és szervezetét, az ipari folyamatok. A résztvevők azt is megtudjuk, az alapvető építőkövei a rendszerek elemzésére, az ipari létesítmények működtetését és a nemzetközi kereskedelemben. A diákok Válassza ki az Options széleskörû képzések, amelyek megfelelnek az érdekeiket; ez magában foglalhatja a mérnöki menedzsment, nemzetközi technológiai menedzsment és az emberi tényezők mérnöki.

&nbsp

Van számos oka diákok dönt, hogy folytatja a Master in Industrial Management.A program megtanítja a különböző fogalmakat, mint a vezetői információs rendszerek és a nemzetközi menedzsment. Továbbá, felsőfokú ezen a területen lehetővé teszi az egyének a gyors előrehaladásra a kormányzati szervek, gyártó cégek és a hajózási társaságok.

&nbsp

Az ára ingadozik attól függően, hogy az intézmény, a kurzust tart egy-három év. Szükséges, hogy a leendő hallgatók a kutatás az iskola alaposan, hogy a program által kínált illik a várható célokat.

&nbsp

Egyének, akik keresik a mester fokozatot találják magukat nagy az igény a számos pozíciót, mint például a gyártási igazgatója, közlekedési koordinátora, rendszertervezőig vagy termelési felügyelő. Ezek a foglalkoztatási lehetőségek egyre versenyképesebb.A hallgatók dolgozzon ki egy erősebb ipari menedzsment alapja a tanulás, hogyan befolyásolja a kar, a diákok és a szakemberek intenzív tanulási tapasztalatokat.

&nbsp

Nemzetközi és hazai lehetőségek állnak rendelkezésre a különböző egyetemeken. Online programok ideális lehetőség a diákok élnek a világon, akik csak korlátozottan férnek hozzá a létesítmény. Internet-alapú lehetőségeket is ellát az emberek, akik igénylik a rugalmas ütemezés. Hogy keresse meg a tökéletes iskola az Ön számára, keresni a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.

Olvass tovább

Szűrők

 • Mester
 • MSc
 • MA
 • Mérnöki tanulmányok
 • Ipari mérnök
Szakirányok
 • Mérnöki tanulmányok (106)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum