Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 14 Mesterdiplomák ban ben Irányítás 2024

14 Mester Programok ban ben Irányítás 2024

Áttekintés

A mesterképzés egy nagyon törekvő cél azok számára, akik szeretnék építeni a tudományos háttér és a karrierlehetőségek. A diákok magasabb szaktudást érhetnek el egy szűkebb tanulmányi területen, mint az egyetemi programoknál. A mesterfokozat megszerzése olyan fejlett tudást és készségeket mutat be, amelyeket a munkáltatók értékelnek.

A karrierjük következő lépéseit kereső képzőművészeti hallgatók megkérdezhetik: mi a mesterképzés? Ez a program célja, hogy a hallgatókban fejlessze a művészet kreatív vezetőjének perspektíváját. Az alapvető tanfolyamok a történetmesélés elméleti elméleteire épülnek, amelyek a teljesítmény és a más művészekkel való együttműködés gyakorlati megértésén alapulnak, és a program során a diákok valószínűleg saját irányítási projektjeiken dolgoznak. A tananyag elsősorban a színházban, a tévében vagy a filmben való irányításra összpontosíthat.

A mesterképzésben dolgozó hallgatók vezetői készségeket fejleszthetnek, amelyek minden területen elengedhetetlenek, de különösen igazgatóként. Lehet, hogy a szövegek elemzésében és értelmezésében is képesek lesznek képességeik, és a történetet és a jelentést egy egységes esztétikai módszerrel közvetítik.

A mesterképzés irányítása általában két-három év tudományos és gyakorlati munkát foglal magában. A tanfolyamok költségei az iskolák között változóak, és az aspiráló hallgatóknak gondoskodniuk kell arról, hogy ezt tanulmányozzák az iskola meghozatalakor.

Akár egy játék, film vagy TV show, egy rendezőre van szükség a projekt irányításához. A Master in Directing, valamint más formális oktatás és képzés, létrehozza hitelesítői a törekvő rendezők kiemelni. A rendező szerepe magában foglalja a producerek, írók, szereplők és más dolgozók közötti tanácsadást és közvetítést, egy egységes irányt teremtve, amely szerint mindenki a lehető legjobban végez. A videomegoldások igazgatói szintén felügyelik a produkciót, hogy felügyeljék a kamerákat és a színészeket, és megítélhessék, hogy a jelenet meghozza-e a vágást.

Számos iskola szerte a világon olyan programokat kínál, amelyek a mesterképzésben szerezhetnek irányítást, mivel az online osztályok a tanulók számára hasznos lehetőségek. Ha többet szeretne megtudni, keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépő irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Olvass tovább

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Előadóművészet
  • Színházi tanulmányok
  • Irányítás
Szakirányok
  • Előadóművészet (14)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum