Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 22 Mesterdiplomák ban ben Iskolai tanácsadás 2024

22 Mester Programok ban ben Iskolai tanácsadás 2024

Áttekintés

A mesterfokozat olyan posztgraduális képesítés, amely bárhová eljuthat akár egy-négy évig is. Néhány program megköveteli a diákoktól, hogy dolgozzanak ki oklevelet, vagy vegyenek részt egy minősítő vizsga mellett kiegészítve egy meghatározott számú hitel óra. A programok szakmai vagy kutatási alapokon nyugszanak.

Mi az iskolai tanácsadás mestere? A diákokat általában a K-12-es tanulók, az iskolák, a családok és a közösségek tanácsadásának stratégiáira utasítják. A hallgatók olyan osztályokat vehetnek igénybe, mint az iskolai tanácsadás, a tanácsadási készségek és technikák, a családi rendszerek fogalma, a multikulturális tanácsadás, az emberi növekedés és fejlődés, valamint a pszichopatiák és a diagnózis elvei. A mesterképzésben részt vevő egyének hajlamosak arra, hogy segítsenek minden korosztály hallgatóinak összpontosítani az akadémiai, karrier-, szociális- és érzelmi fejlődésre, lehetővé téve számukra, hogy sikeresek legyenek az iskolában, és felkészüljenek arra, hogy teljes életet töltsenek felnőttként.

Sok előnye van ahhoz, hogy mesterfokozatot szerezzen az iskolai tanácsadásban. A diplomások általában nagyszerű hallgatási készségeket fejlesztenek ki. Azzal, hogy másokat tanítanak a célok összpontosítására, általában ezeken a készségeken is felvesznek. A diákok is megtapasztalhatják a különböző hátterű egyénekkel való együttműködést. Ez lehetővé teszi számukra, hogy legyenek együttérző emberek, akik megértik a sokszínű közösség működését.

Az egyetemek világszerte különböző mesterprogramokat kínálnak, és a költségek a befejezési idő és a tanfolyam alapján változhatnak. Lépjen kapcsolatba a konkrét iskolákkal, hogy kérdezze meg a tandíj elvárásait

Az iskolaigazgatás mestere előkészíti a diákokat az iskolai tanácsadók, az adminisztratív asszisztensek és más tudományos posztok számára. Egyes diplomások folytatnak pályafutást olyan nonprofit szervezetekkel, ahol képesek segítséget nyújtani a hátrányos helyzetű és visszaélésszerű gyermekeknek. Pályakezdők is képesek lehetnek a pályára, mint klinikai ügyvezetők, szociális munkások, mentorok vagy speciális oktatási tanárok. Kis számú további tanfolyam és engedélyezés esetén a diplomások képesek lesznek munkahelyeket találni, mint mentális egészségügyi szakemberek és mentálhigiénés terapeuták.

Az iskolai tanácsadás mesterképzését könnyen lehet folytatni egy hagyományos on-campus környezetben vagy egy online képzési programon keresztül. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Olvass tovább

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Neveléstan
  • Oktatáspszichológia
  • Iskolai tanácsadás
Szakirányok
  • Neveléstan (22)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum