Keystone logo

21 Mester Programok ban ben Humán tanulmányok Teológia Iszlám tanulmányok 2024

Szűrők

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Humán tanulmányok
  • Teológia
  • Iszlám tanulmányok
Szakirányok
  • Humán tanulmányok (21)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Mester Programok ban ben Humán tanulmányok Teológia Iszlám tanulmányok

A mester diplomát a hallgatók folytatni, hogy bővítsék ismereteiket és készségeiket a saját területén a tanulmány. Általában egy főiskolai diplomát kell érdemelni először. Az ilyen mértékű vezethet közvetlenül a karrier vagy a további fejlett tanulmányok.

Mi a Mester Iszlám Tanulmányok? Ebben a programban, a hallgatók egy alapos pillantást számos témákkal kapcsolatban a muszlimok és az iszlám történelmi és jelenkori perspektívák. Minden program változhat, de természetesen témák magukban jogi szövegek istentiszteleti cselekmények; kortárs kérdéseket a politikai joggyakorlat; elvek és a gyakorlat a gazdasági és a társadalmi igazságosság; Kortárs iszlám pénzügyi; Arab szöveg olvasás; és a bűnözés és a filozófia a büntetés az iszlám jogtudomány. Számos program lesz szükség a végső dolgozat vagy kutatási projekt.

Megszerezte a mester fokozatot előnyös, így diplomások versenyelőnyt, amikor keres munkát.Tanulás iszlám is ad a diákok jobban megértsék a kultúrák, vallási perspektívák, és az emberek, akikkel fognak egymásra, és együtt dolgozik.

A pénzügyi követelmények részt kereső ennek mértéke változhat egyik helyről a másikra. A diákok, akik érdeklődnek ezen az úton a tanulmány a kapcsolatot az iskolák közvetlenül, hogy megtudja, milyen tandíj és díjak lenne.

Egyének Mester Iszlám Tanulmányok a különböző karrier, hogy lehet választani. Néhány szobában közvetlen köze az iszlám közösség, míg mások egy mögötti jelenetek környezetben. Munkaköri tartalmazhat közszolgálati gyors szalagok, politikus asszisztense, a kormány szociális kutatója, public affairs tanácsadó, társadalomkutató és PR számla vezetők.Egyéb karrierlehetőségek, ahol a diploma hasznos lehet többek között az emberi erőforrások tisztviselő diplomáciai szolgálatok operatív tiszt, piackutató, és újság újságíró.

Találja meg a megfelelő iskola ma segítségével adatbázisunkban. Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.