Keystone logo

4 Mester Programok ban ben Izland számára 2024

Szűrők

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
Szakirányok
    Művészettudományok (0)Élettudomány (0)Humán tanulmányok (0)Design tanulmányok (0)Divat (0)Egészségügy (0)Előadóművészet (0)Energiatanulmányok (0)
  • Fenntarthatóság tanulmányok (1)
  • Jogi tanulmányok (0)
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Mester Programok ban ben Izland

Diákok a világ minden tájáról felfedezték Izland posztgraduális tanulmányok. A mester Izlandon, a diákok tapasztalatai világszínvonalú tudományos programok. Amellett, hogy kiváló egyetemi programok, Izland egy ország lenyűgöző természeti szépsége, hogy vonzza az embereket az egész világon. A természeti táj magában foglalja a sarki sivatagok, meleg források, hegyek, vulkánok, vízesések és a gleccserek, és ez biztosítja sok kalandos tevékenység.

A mester Izlandon, a diákok több lehetősége is van diplomás képzés a különböző tudományágakban. Néhány a legnépszerűbb területek a tanulmány a Master Izland között mérnöki, tengeri menedzsment, földrajz, földtudományok, energetika, informatika, gazdasági, pénzügyi, és az oktatás. Több mester Izlandon programokat kínálnak a diákok a lehetőséget, teljes munkaidős vagy részmunkaidős tanulmányok kereső mértéke.

Tudjon meg többet a lehetőséget a Master Izlandon alatt.Tegye meg a következő lépést, és lehet találni az oktatási voltál keres!