Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 4 Mesterdiplomák ban ben Jog és pénzügy 2024

4 Mester Programok ban ben Jog és pénzügy 2024

Áttekintés

Diákok, akik keresik a mester fokozatot jogi és pénzügyi lehet a jelenlegi vagy leendő jogi szakemberek, akik szeretnék bővíteni tudásukat közötti összefüggésről jogi és pénzügyi módszereket, mivel kapcsolódik a kereskedelmi, vállalati és nemzetközi pénzügyek.

&nbsp

Mi a Master in Law és Pénzügyőrség? Ez egy speciális képzési célja, hogy bővítse a diákok megértsék a modern könyvelés, a nemzetközi üzleti tranzakciók, a feltörekvő piacok és más pénzügyi manővereit egy jogi lencsét. A diákok vállalják egy tanfolyam, amely lehet a társasági jog, a banki struktúrák és szabályozások, csőd és a hitelezők jogainak, kormányzati szabályozás a biztosítás, a fedezeti alapok, kereskedelmi hitelek és bevezetés a projektfinanszírozás. A mai programok kiterjednek a következményei a pénzügyi válság szerte a világon.

&nbsp

Vannak számtalan előnyt szint elérése a jogi és pénzügyi helyzet.A képes megérteni a pénzügyi tranzakciók kapcsán rendeletek és a törvény felbecsülhetetlen kormányok és a vállalatok számára egyaránt. A diploma megalapozza a lehetőségeket értékpapírok, tanácsadás, szabályozás és a legfontosabb részvétel biztosítása a globális civil szervezetek.

&nbsp

Az ára a diplomáját változhat programonként. A legpontosabb tájékoztatást tandíj és díjak lehet szerezni a felvételi iroda az iskola, amelyet választott.

&nbsp

Karriert igénylő mély megértése a jogi következménnyel jár a gazdasági tevékenység vélekedések a értékesítések politikai döntéshozatalban. Ma lehet, hogy nagyobb hangsúlyt, mint valaha figyeli és elemzi a gazdasági tevékenység jogi szempontból. Lehetőségeket diplomások közé pozíciók magántőke, nyersanyagok értékesítése, ingatlan, pénzügyi, banki, projektfinanszírozás vagy házon belüli tanácsot, hogy a pénzügyi vállalat.A pályának a kormány vezethet ellenőrző vagy felügyeleti pozíciót az amerikai Federal Reserve Bank vagy Internal Revenue Service, vagy nemzetközi szinten a Világbank.

&nbsp

Fektessen be a jövőben egy mester fokozatot jogi és pénzügyi helyzet. Vannak olyan programok, a világ minden tájáról, mind az on-campus és online a nagyobb rugalmasság. Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.

Olvass tovább

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Jogi tanulmányok
  • Gazdasági jogi tanulmányok
  • Jog és pénzügy
Szakirányok
  • Jogi tanulmányok (4)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum