Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 124 Mesterdiplomák ban ben Képzőművészet 2024

124 Mester Programok ban ben Képzőművészet 2024

Áttekintés

Általában Képzőművészeti értendők, mint a legősibb formája a művészet. Ezek között olyan területeken, mint a festészet, szobrászat, építészet, zene és költészet. Mivel az első művészeti ágak, és egy nagy történelmi múltra tekint vissza több ezer év alatt kell tekinteni a legfejlettebb.

A fő különbség a Master of Fine Arts (MFA) és a Master of Arts (MA), hogy bár a Master of Fine Arts programok tudományos programokat, akkor koncentrálni egy adott területen csak. Programok, melyek a Master of Arts fokozatot, másrészt, általában középső inkább a tudományos és akadémiai része a mező vagy koncentrálni kritikai tanulmány a területen.

A mértéke Master of Fine Arts (MFA) általában kap diplomát az ilyen érdekes területeken, mint a sokféle vizuális művészetek, video-és filmes, tánc, színház, előadó-művészet, a kreatív írás és még sok más. Azt is választhatja, hogy tanulmányozza sokszorosított grafika, fotó, fogalmi művészet-, textil-művészet, valamint az illusztráció, képregény és a kalligráfia.

Ha többet szeretne megtudni a különböző érdekes mezők terén a Szépművészeti kínál, lapozzunk lefelé, és olvassa el az információkat a különböző MFA, MA, master szakok és doktori programok állnak rendelkezésre, hogy a hallgató a Fine Arts. Keresse meg a programot, hogy az Önt érdeklő leginkább és a kapcsolatot az érintett személy az iskolában, egy kattintás!

Olvass tovább

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Művészettudományok
  • Képzőművészet
Szakirányok
  • Művészettudományok (124)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum