Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 8 Mesterdiplomák ban ben Kínai tudomány 2023

8 Mester Programok ban ben Kínai tudomány 2023

Áttekintés

Egy egyetemi alapképzésen túl a mesterfokozat a belépési pont a posztgraduális tanulmányokba, és mélyebb hangsúlyt helyez egy tudományos téma vagy egy szakmai területre. Az emberek mesterképzést folytathatnak azzal a szándékkal, hogy végül doktori tanulmányokat folytatnak, vagy karrierlehetőségeket bővítenek, vagy tisztán érdeklődést mutatnak.

Mi a kínai mester? Az oklevél kulturális és szellemi tudatosságot nyújt Kína és az ország nyelvéhez. A hallgatóknak lehet témaválasztási lehetõségeik, mint például az irodalom, történelem, nyelvészet, kultúra vagy pedagógia. A tolmácsolás és a fordítás más lehetséges területek, különösen, ha a diák kompetenciája az anyanyelvén erős. A professzionálisabb érdeklődők is vállalhatnak üzleti, pénzügyi, közgazdasági, technológiai, jogi és médiatanfolyamokat.

A mester a kínai programban segíti az analitikus képességek és kommunikációs készségek erősítését. Az ilyen típusú programokat szerzett diplomások is magasan képesek képzést oktatni és oktatni.

A mesterképzés költségei a kínai szakoktól függően különböznek, attól függően, hogy a program hossza, az oktatási intézmény kínálja-e és hol található. A mesterképzési programok általában egy-három évig tartanak.

A karrierlehetőségek valószínűleg bőségesek a kínai diplomások mesterképzésére, mivel Kína egyre növekszik, mint világhatalom. Beléphetnek különböző pozíciókba akadémiai, kormányzati, tanácsadói, üzleti, non-profit szervezetek, vagy az oktatás. Az irodalmi és nyelvi ismeretekkel rendelkezők kínai nyelvoktató vagy nyelvi szakembergé válhatnak. Fordító- és tolmácspozíciók is megtalálhatók magánvállalatokban, közszolgálati szektorokban és különböző nemzetközi ügynökségekben. Mások akadémiai pályafutását folytathatják, ha PhD fokozatú programon keresztül folytatják tanulmányaikat.

A mesterképzés a kínai egyetemi programokban világszerte elérhető, akár egyetemi campusokban, akár online. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Olvass tovább

Szűrők

 • Mester
 • MSc
 • MA
 • Nyelvek
 • Kínai tudomány
Szakirányok
 • Nyelvek (8)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum