Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 38 Mesterdiplomák ban ben Könyvvizsgálat 2024

38 Mester Programok ban ben Könyvvizsgálat 2024

Áttekintés

Az auditálás egy olyan központi területe a számviteli fegyelem (szintén alkalmazások területén a minőségirányítás, az energia és a víz kezelésére, megőrzésére és projektmenedzsment) foglalkozó értékelésével vállalati, projekt, termék vagy szervezet. Pályakezdő Mester Könyvvizsgáló programok a szükséges ismeretek és készségek alapja a munka elemzésére számlák, rendszerek vagy egyének az állami vagy a magánszektorban. Az elméleti és gyakorlati know-how oltott Master of Audit program különösen fontos ma a jelenlegi globalizálódó gazdaságban, ahol szigorú értékelési és nyílt kommunikáció jelentős szerepet játszik.

Mester Könyvvizsgáló programok állnak rendelkezésre, az egyetemeken és az üzleti iskolák Franciaországban, Németország, Izland, Luxemburg, Marokkó, Spanyolország és Svédország.Programok jellemzően elmúlt 1-2 évben, és gyakran csúcspontján egy dolgozat projekt, amely igazolja a hallgató 's megértése alapvető anyagok és képes elvégezni a hatékony ellenőrzési technikák. Programok is fel lehet ajánlani, angol, német, spanyol, francia vagy más világnyelveken, így jártasságot tannyelvű elengedhetetlen. Az egyetemek és intézmények is megkövetelik, hogy a pályázók a Mester Könyvvizsgáló programok is a Bachelor vagy azzal egyenértékű fokozatot, ami lehet, hogy egy kapcsolódó területen (például üzleti, pénzügyi, számvitel, menedzsment vagy egyéb).

Ha érdekli a tanulás többet arról, hogyan lehet keresni a Mester Könyvvizsgáló és vegye be a következő lépés a jövedelmező karrier, csak lapozzunk lefelé, és kattintson tovább, még ma!

Olvass tovább

Szűrők

 • Mester
 • MSc
 • MA
 • Közgazdasági tanulmányok
 • Könyvvizsgálat
Szakirányok
 • Közgazdasági tanulmányok (38)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum