Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 130 Mesterdiplomák ban ben Környezetvédelmi tanulmány 2023

130 Mester Programok ban ben Környezetvédelmi tanulmány 2023

Áttekintés

A mesterképzések több tanulmányi területen előnyösebbek, és gyakran több lehetőséget kínálnak azok számára, akik keresik őket. Miután sikeresen befejezte az egyetemi program előfeltétele a posztgraduális iskola.

Mi a mester a környezetvédelmi tanulmányban? Ez a fokozat elősegíti a diákok képzését, akik már megszerzett főiskolai diplomát a környezeti tanulmányok vagy hasonló területen. A szakosított program különböző diákok széles körét kínálja a diákoknak. A tipikus tanfolyamok középpontjában a környezeti kérdésekre, a Földre, valamint a közrendre, a kutatási technikákra és a vidékfejlesztésre összpontosítanak. Egyéb kurzusok többek között a humán, a mérnöki, az üzleti és a humán tudományokról nyújtanak információt.

Azok az egyének, akik a környezetvédelmi tanulmányok elvégzésére alkalmas kurzusokat tanulnak, valószínűleg számos előnnyel rendelkeznek. Azon túl, hogy a társaik gyorsabban tudnak promóciót szerezni, tanulhatnak problémamegoldó készségeket, és hogyan fejthessék ki a tudományos, filozófiai és etikai perspektívákat. Egyéb közös készségek közé tartozik a tervezés és az információs technológia.

Nincs környezeti tanulmányi költség megszerzésének költsége. Egyes intézmények többet fizetnek, mint mások, és az ár országtól függően is változik. A hároméves programot beiratkozó hallgatók többet fizethetnek, mint azok, akik egyéves programot írnak be.

Sok olyan hallgató, aki mesterképzést végez környezetvédelmi tanulmányban, környezettudatos tanácsadóvá vagy környezeti tudósává válhat. Egyesek úgy dönthetnek, hogy környezetvédelmi mérnökként vagy közönségszolgálati szakemberként dolgoznak. Mások úgy gondolják, hogy megyek az oktatásba, vagy engedéllyel rendelkező környezetvédelmi ügyvédnek tekintik. Egy kevésbé ismert karrierlehetőség néhány diák számára fenntarthatósági szakember, aki megtalálja a módját, hogy a szervezetek és a vállalatok zöldessé váljanak.

Azok a magánszemélyek, akik a környezeti tanulmányokban mesterképzést kívánnak szerezni, az interneten vagy a fizikai kollégiumokon keresztül választhatják meg világszerte. Az online tanulás kiváló választás azok számára, akik nem tudnak ingázni a kívánt iskolába. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Olvass tovább

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Fenntarthatóság tanulmányok
  • Környezetvédelmi tanulmány
Szakirányok
  • Fenntarthatóság tanulmányok (130)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum