Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 12 Mesterdiplomák ban ben Környezetvédelmi tanulmányok 2024

12 Mester Programok ban ben Környezetvédelmi tanulmányok 2024

Áttekintés

A mester fokozat egy speciális oktatási program, amely kiterjed témákat diákok tanultak során a kezdeti négy év főiskola. A legtöbb ilyen program igényel további két év nappali tagozatos képzés, és a diákok általában ki kell töltenie a végleges projekt, amely bizonyítja, elsajátítását az anyag.

Mi a Mester Zöld Studies? Ezek általában üzleti fok, amelyek középpontjában a fejlődő új módszerek közös problémák megoldása. A jobb tudományos megértése a környezet és a változó közvélemény, a szervezetek gyakran kell vezetők, amelyek segítik őket alkalmazkodni. Témák tanulmányi gyakran tartalmaznak a környezeti hatás a gyártási és logisztikai folyamatok szabályozási terhek és stratégiák megtartása nyereség. A diákok megtanulják, hogyan zöld energia termelés és a zöld építési technikák javíthatja a szervezet képességeit.

Elvégzése után egy ilyen szakok, diplomások kész lesz vezetők jobb kommunikációs és analitikus képességeit. Továbbá, ezek a szakemberek is képesek, hogy racionalizálja üzleti folyamat a költségek megtakarítása és a célkitűzések elérését. Tudják, hogy a legfontosabb tényező a zöld ipar és a változások végrehajtásához alkalmazott projekt-menedzsment ismeretek.

A tandíj költségét és díját a master fokozatot változik. Az érdeklődők vegyék fel a kapcsolatot a felvételi osztályok iskolák megfontolás alatt további részletekért.

Pályakezdő a mester program általában már igen keresett készségek. A munkáltatók a gyártási és szállítási ágazatok rutinszerűen felvenni ezeket a szakemberek, mint a vezetők. Diplomások is minősíteni kell dolgozni a tanácsadók és a kölcsön a szakértelem az egyes projektekhez. Néhány munka ellenőrök a kormányzati szervek számára. Zöld energia cégek bérel egy végzős üzletfejlesztési és marketing.Vállalkozó diplomások dönthet úgy, hogy megkezdje a saját cégek és kínálnak zöld megoldásokat amiről ők szenvedélyesen.

Megkezdése előtt a tanulmányi program, akkor találjon annyi lehetőség, mint lehetséges. A hagyományos egyetemi és online főiskolák, számos lehetőség, hogy illeszkedjen az életmód és a menetrend. Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

Olvass tovább

Szűrők

 • Mester
 • MSc
 • MA
 • Energiatanulmányok
 • Környezetvédelmi tanulmányok
Szakirányok
 • Energiatanulmányok (12)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum