Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 13 Mesterdiplomák ban ben Közösségi szolgálat 2024

13 Mester Programok ban ben Közösségi szolgálat 2024

Áttekintés

A hallgatók mesterfokozattal bővíthetik karrierlehetőségüket. Egy adott területen folytatott intenzív tanulmányok lehetővé teszik a diplomások számára, hogy a munkahelyen további előnyökkel járjanak. A mesterfokozat általában szükséges lépés a doktori munkát végző vagy egyes tanulmányi területek számára.

Mi az a mester a közösségi szolgálatban? A program általában az emberi viselkedést, a társadalmi igazságosságot és a szociálpolitikai elemzést tanítja. A hallgatók tanulmányozhatják a globális egészségügyi kérdéseket, a környezet igazságosságát, a közösségfejlesztés, az őshonos jogokat és a szociális munkát. Az önkéntes lehetőségek a diákok rendelkezésére állnak ahhoz, hogy bővítsék ismereteiket és készségeiket. A kurzus munkája a tanuló és a program érdekeitől függően több humanitárius munkára vagy szociális munkára irányulhat. A hallgatók többsége egy vagy két éves tanulmányokat tölt be.

A közösségi szolgálat szakképzési program hasznos készségeket tud készíteni. A kutatói készségek és a hatékony vezetési technikák hasznára válhatnak a közösség és a diák számára a munkájában. Az egyéni különbségek kezelésének képessége javíthatja a munkahelyi működést és az interperszonális kapcsolatokat.

A mesterképzés költsége változik az intézmények között. Mielőtt elkötelezne egy programot, kutatja az intézményt, a fokozattervet és a díjakat. A kurzus terhelése, helyszíne és más tényezők befolyásolhatják a költségeket.

A közösségi szolgálat mestere előkészíti a diákokat a közösségi fejlesztőként, nonprofit igazgatóként és kormányzati elemzőként dolgozó posztok számára. A szociális munka pozíciói belföldön és nemzetközileg is elérhetők lesznek, mivel egyre növekvő szakterületre van szükségük képzett személyek számára. A diplomások külföldi szolgáltatásokban, diplomáciai szolgálatokban és a vállalati szektorban dolgoztak. Az orvosi terület potenciális munkalehetőségeket kínál, például a wellness program menedzsere és az információs igazgató. A diákok is használhatják a diplomát vezető vezetői és vezető szerepet.

A közösségi szolgáltatási szintű programok gyakran igényelnek gyakorlati merülést. A diákok választhatnak a lehetőségek világszerte vagy rugalmas online tanfolyamok. Kezdje el az alábbi programot, és keresse meg közvetlenül az Ön által választott iskola felvételi irodáját az űrlap kitöltésével.

Olvass tovább

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Társadalomtudományok
  • Szociális munka
  • Közösségi szolgálat
Szakirányok
  • Társadalomtudományok (13)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum