Keystone logo

Szűrők

 • Mester
 • MSc
 • MA
 • Társadalomtudományok
 • Regionális tanulmányok
 • Közel-Kelet tanulmányok
Szakirányok
 • Társadalomtudományok (38)
 • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

38 Mester Programok ban ben Közel-Kelet tanulmányok 2024

  Mester Programok ban ben Közel-Kelet tanulmányok

  A mesterképzés olyan fejlett akadémiai megnevezése, amelyet olyan egyének számára nyújtanak, akik ténylegesen teljes körű tanulmányokat végeznek egy adott területen vagy iparágban. A legtöbb mesterképzési program körülbelül két évet vesz igénybe a befejezéshez, és jellemzően a kapcsolódó főiskolai programban szerzett ismeretekre épül.

  Mi a mester a Közel-Keleten? Ez a szigorú program általában két évet vesz igénybe a Közel-Kelet szempontjából releváns témák széles körű áttekintéséhez. A diákoknak egy ilyen programban várhatóan kiterjedniük kell a közel-keleti történelemre, az iszlám és vallási tanulmányokra, a közel-keleti művészetre és a régészetre, valamint a különböző nyelvekre és arab, héber, perzsa és török ​​nyelvű írásokra. További figyelmet szentelnek az ősi kultúráknak, mint például az egyiptológia és az assiria, valamint az e területen érdeklődő gazdasági megfontolásoknak.

  A Közel-Kelet tanulmányi program sikeres diplomásai készen állnak a globális pozíciók széles skálájára. Ők is jellemzően bérelt előtt, és képes parancsot a magasabb fizetések, mint a nem fokú, vagy a kevésbé fokú.

  A Közel-Keleten végzett mesterképzés költségei számos kulcsfontosságú tényezőtől függnek, köztük a program időtartama, a régió, amelyen keresztül kínálják, valamint maga a program és az azt kínáló iskola presztízse.

  A közel-keleti mesterprogramok sok végzettségét a felsőoktatásban, vagy kulturális kapcsolattartóként vagy elemzőként találják, míg mások a tanácsadással, fordítással, külföldi szolgáltatásokkal, nem kormányzati szervezetekkel vagy a magánszférával foglalkoznak. Mások azonban az oklevelet a fejlettebb fokozat megszerzésének módjaként használják.

  Ha a Közel-Keleten tanuló mester hangzik úgy, mintha a megfelelő cselekvési mód lenne az Ön számára, akkor látogasson el kiterjedt programjaink globális könyvtárába, és használja a vezető űrlapot, hogy megtalálja az Ön igényeinek leginkább megfelelőt. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.